web analytics

Documenten van Pfizer onthullen fraude, afpersing, RICO en meer – kan ernstige juridische gevolgen hebben

Documenten van Pfizer onthullen fraude, afpersing, RICO en meer – kan ernstige juridische gevolgen hebben

Tijdens de COVID-19-pandemie maakten farmaceutische bedrijven zoals Pfizer miljarden dollars aan winst met hun vermeende wondermiddel. Hoewel de prik weinig deed om de verspreiding van het virus of iemand die het opliep, te stoppen, promootten de Biden-regering, de Democraten en zelfs de beroemde Dr. Anthony Fauci het bij het grote publiek. Wat Pfizer betreft, hoewel hun medicijn COVID-19 niet heeft gestopt, is het onderzocht op tal van bijwerkingen. En hoewel Pfizer mogelijk immuun was voor rechtszaken, zouden volgens Dr. Naomi Wolf de eigen documenten van het bedrijf hun ondergang kunnen zijn.

In de onderstaande video sprak Dr. Wolf over Steve Bannon’s “The War Room” toen ze uitlegde hoe advocaten hard werken om alle Pfizer-documenten door te spitten. Ze voegde eraan toe: “Als fraude tegen Pfizer kan worden bewezen, verbreekt het hun straffeloosheid of hun immuniteit van vervolging, civiel en mogelijk strafrechtelijk.”

De dokter dook dieper in het proces dat de advocaten volgen en merkte op: “Elke dag komen er nieuwe feiten naar boven, dus ik wil gewoon dat mensen geduld hebben en begrijpen dat er twee sporen zijn. Over twee weken presenteer ik een samenvatting, tussentijds rapport en persbericht over de bevindingen voor de media, voor volgers, voor de gemeenschap die naar voren zijn gekomen. Dat is echter niet hetzelfde spoor, waar de advocaten me gisteravond aan herinnerden, is een langer spoor van de advocaten – deze 250 advocaten – die beraadslagen en subcommissies oprichten en zelf beslissingen nemen, en vervolgdocumenten opvragen bij de vrijwilligers. Dat wordt een langer proces, en het is ook een vertrouwelijk proces.”

Lees ook:   Gates en Fauci doen het OPNIEUW en verbergen het deze keer niet eens

Nog maar een paar dagen geleden besprak Edward Dowd, die ooit portefeuillemanager was bij Blackrock, de agenda van Pfizer en hoe gegevens en feiten deze vernietigen. Hij vertelde Robert F. Kennedy Jr.: “De snelheid van verandering [in sterfte door alle oorzaken] is het rokende pistool. Het tempo van verandering en de versnelling in mandaten en boosters. Kortom, in mijn gedachten is het geval gesloten.”

Dat zou niet de enige keer zijn dat Dowd zich uitsprak tegen het COVID-19-verhaal, aangezien hij aan WND uitlegde dat uit de CDC-gegevens blijkt dat de prik een van de belangrijkste doodsoorzaken was onder de millenniumgeneratie. Toch wordt het zelfs vandaag de dag nog steeds gepromoot, verheerlijkt en gepromoot.

Bekijk hier video’s: https://www.redvoicemedia.com/2022/03/pfizer-docs-reveal-fraud-racketeering-rico-more-could-face-serious-legal-repercussions-videos/?utm_source=daily-email -breaking&utm_medium=e-mail

https://prepareforchange.net/

Gerelateerde artikelen

Back to top button