...

24 juni 2021

 

Complot theorieen op Eén Vandaag

https://complot.eenvandaag.nl/

Complot or not?

Complottheorieën zijn razend populair. Er circuleren er duizenden van online. 1 op de 3 Amerikanen gelooft niet dat de officiële lezing van de regering over 9/11 klopt. Ook in ons eigen land zijn velen er van overtuigd dat achter de moord op Pim Fortuyn meer zit dan een eenling.

Of het nu gaat over inenten, terreuraanslagen, financiële crises: bij bijna elke schokkende gebeurtenis is vandaag de dag al snel een theorie op internet te vinden die uitlegt dat het niet zomaar gebeurt, maar dat ‘er iets achter zit, wat niet verteld mag worden.’  Wat de is de aantrekkingskracht van complotten? Wat zegt hun populariteit over het vertrouwen in de autoriteiten en de gevestigde media?  Daarover de EenVandaag zomerserie ‘Een complot or not’?

 

De wetenschappers zullen nooit toegeven als het wel waar is… En dan vooral diegenen interviewen aangaande vaccinaties, die deze vaccinaties zelf promoten en er aan verdienen!?

Nou Eén Vandaag, jammer er wordt hier niets aangetoond alleen dat het niet waar zou zijn…?
Nu daar hoeft men geen serie over te maken.
Dat wisten wij zg allemaal al.
Beetje nietszeggende serie…

Lees ook:   Privacy welke? Je tv...

Gerelateerde berichten