web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Anonieme piloot legt chemtrail-operatie in Groot-Brittannië bloot

Prompt: in the foreground is a large white ((plane)) Russian folk style, flying in the clouds over the city of the future, skyscrapers, star constellations, patterns, large white clouds, artist Alex Ross style, retro, little girl looking up at the sky at the plane in Russian folk costume , cyberpunk style, neon, neon signs, high detail, realism, cinematic light, science fiction, spaceships, planets

In een recent interview met Ant Critchley, presentator van Drake Michigan , sprak een anonieme piloot van 34 jaar over een chemtrailoperatie van de overheid in het Verenigd Koninkrijk. Hij beweert dat de operatie transportvliegtuigen uit de VS importeert en meerdere lege bedrijven gebruikt om te profiteren van clandestiene experimenten in de lucht.

De anonieme piloot heeft met meer dan 26 verschillende vliegtuigtypes gevlogen en heeft voor het leger en bij commerciële luchtvaartmaatschappijen gewerkt. Ooit beschouwde hij chemtrails als een complottheorie, maar recente ervaringen hebben zijn opvattingen veranderd.

Na een gedetailleerd onderzoek beweert hij dat de chemtrailingvliegtuigen opereren vanuit de luchthavens van Newquay, Southampton, Stansted, Teesside, Prestwick en Liverpool, en chemtrails spuiten door Cornwall, een provincie in Zuidwest-Engeland, evenals de steden Londen, Birmingham, Glasgow. en Manchester.

Prompt: Surrealism:

boy riding a bicycle in multicolored clouds with starry sky by 5d engine
, Mysterious

De anonieme piloot werd jaren geleden voor het eerst op de hoogte gebracht van chemtrails toen een eerste officier de kwestie van geo-engineering en weersmodificatie onder zijn aandacht bracht. Destijds klonken chemtrails als een complottheorie, maar ongeveer drie jaar geleden werden die theorieën werkelijkheid toen hij een laagvliegend vliegtuig nader bekeek dat verdachte sporen achterliet die wetenschappelijk gezien geen contrails konden zijn. Tijdens een ontmoeting met vrienden op het platteland merkte de piloot lijnen in de lucht op die van noord naar zuid liepen. De lijnen waren ongeveer 16 kilometer lang, met 13 kortere lijnen van twee of drie mijl lang die elkaar doorkruisten. De lijnen bleven ongeveer 40 minuten hangen, waardoor een soort kronkelig raster ontstond.

Lees ook eens:  Hugo is er nog trots op ook

De inmiddels wantrouwige piloot nam contact op met een van zijn collega’s op de plaatselijke luchthaven. De collega had toegang tot surveillance-/trackingsoftware genaamd Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B). Dit systeem is afhankelijk van vliegtuigen en luchthavenvoertuigen om hun identiteit, positie en andere relevante informatie vanuit hun boordsysteem uit te zenden. De piloot vroeg zijn collega om een ​​potentieel vliegtuig te identificeren dat op ongeveer 12.000 – 13.000 voet boven de luchthaven vloog, terwijl het ‘kronkelige lijnen maakte’. De collega kon een vliegtuig op die hoogte niet bevestigen, maar identificeerde er wel een op 10.000 voet. Het bevestigen van deze hoogte is belangrijk omdat het het verschil bepaalt tussen de vorming van contrails en chemtrails.

Prompt: Images of angels and demons, super realistic, cinematic, 8k

Het verschil kennen tussen een contrail en een chemisch spoor

Contrails, die in wezen niets anders zijn dan waterdampijskristallen, kunnen zich pas vormen op ongeveer 8500 meter hoogte en bij precies de juiste luchtvochtigheid. Voor elke duizend meter hoogte daalt de temperatuur ongeveer 2 graden Celsius. Op ongeveer 37.000 voet kan de temperatuur min 63 graden Celsius zijn. Op ongeveer 8.000 meter hoogte vormen de ijskristallen die langdurige contrails die langs de hemel zweven.

Bij het vormen van contrails speelt ook de luchtvochtigheid een sleutelrol. “Naarmate de temperatuur daalt, is het luchtpakket minder goed in staat waterdamp [of] watervocht vast te houden”, zei de piloot. Op een hoogte van 9.000 meter en vliegend in een droog luchtje, “kan ik in mijn achteruitkijkcamera kijken en zie ik absoluut niets uit de achterkant van mijn motoren komen”, zei de piloot. “Maar dan kan ik meevliegen … en een beetje turbulentie krijgen, slechts een fractie van een seconde, en ik kijk naar mijn temperatuurmeter en het was min 63 en het is nu min 64 … Ik kijk nu terug in mijn camera en ik zie dat ik tegenwerk.”

Lees ook eens:  Wat is nog echt tegenwoordig?

Prompt: in the foreground there is a large white fantastic ((airplane)), patterns on the plane, flying in the clouds over the city of the future, skyscrapers, star constellations, patterns in the sky, large white clouds Gzhel, large stars, an airplane flying through the milky way, a boy running on the ground with arms outstretched, depicts an airplane, artist style Dustin Nguyen, Neil Gaiman, the camera is aimed at her from below, cyberpunk style, neon light, neon signs, high detail, realism, cinematic light, science fiction, spaceships, planets, moon

Chemische sporen daarentegen worden verspreid vanuit transportvliegtuigen op ongeveer 10.000 en 12.000 voet. Als een vliegtuig op deze hoogte vliegt, mogen er geen contrails of enig zichtbaar teken van waterdamp zijn. Het op die dag geïdentificeerde vliegtuig was echter in staat verdachte rasterpatronen te maken uit een substantie die uit het vliegtuig kwam, en het voor de hand liggende sproeien vond plaats op een hoogte die niet bevorderlijk was voor de vorming van contrails. Bovendien kon het spuiten geen deel uitmaken van een operatie om olievlekken op te ruimen, waarvoor de vliegtuigen een vergunning hadden.

Prompt: a child riding a bicycle over the clouds

Bij verder onderzoek van het verdachte vliegtuig bleek het geregistreerd te zijn bij een Brits bedrijf genaamd 2Excel Aviation Broadsword. Het bedrijf heeft twee Boeing 727’s (vrachtvliegtuigen) uit de VS meegenomen. Tegenwoordig zijn deze vliegtuigen geregistreerd om waterwegen te doorkruisen en wasmiddelen op olievlekken te spuiten. Deze vliegtuigen doen echter veel meer dan dat. Bekijk voor meer informatie over het onderzoek het interview met Drake Michigan op Rumble .

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥