web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Bill Gates en de EU zijn gek geworden, miljoenen zouden kunnen sterven als ze slagen

De Europese Unie is geïnteresseerd in een plan om de zon buiten te houden om wereldwijde weerpatronen te veranderen. Volgens een document dat door Bloomberg is ingezien, ontwikkelt de EU een kader om deze ideeën te onderzoeken om klimaatverandering tegen te gaan.

Wereldwijde wetenschappers hebben om vele redenen opgeroepen tot een “internationale overeenkomst voor niet-gebruik van dergelijke oplossingen”. De belangrijkste daarvan: we weten niet welke ongewenste keten in gang kan worden gezet door te knoeien met het wereldwijde ecosysteem. Dit zonweringsplan is gepromoot door Bill Gates en George Soros. Het gaat om het pompen van witte wolken in de atmosfeer om de zon te blokkeren.

—————-

Ze doen dit al…

Lees ook eens:   Het is gewoon tuig!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥