web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Een vreemde zwarte verticale lijn in de lucht verbaasde de meteoroloog

Een mysterieuze lange zwarte lijn die in de lucht boven een Britse stad verscheen, heeft zowel de lokale bevolking als meteorologen voor een raadsel gesteld.

Op de ochtend van 10 mei 2023 zag een inwoner van de stad Folkestone in Kent een lange zwarte lijn in de lucht die verticaal omhoog ging vanaf de plaats waar de ingang van de Eurotunnel onder het Engelse Kanaal door loopt. Volgens de vrouw kon ze ‘niet geloven wat ze zag’, het was zo’n vreemd gezicht. De lucht was helder en de zon scheen op het moment van fotograferen. Op de foto is te zien dat de lijn achter de wolken door gaat.

ee74cfff26c44282d3ee4891a8457c4a AnGel-WinGs.nl

Op de ochtend van 10 mei 2023 zag een inwoner van de stad Folkestone in Kent een lange zwarte lijn in de lucht die verticaal omhoog ging vanaf de plaats waar de ingang van de Eurotunnel onder het Engelse Kanaal door loopt. Volgens de vrouw kon ze ‘niet geloven wat ze zag’, het was zo’n vreemd gezicht. De lucht was helder en de zon scheen op het moment van fotograferen. Op de foto is te zien dat de lijn achter de wolken door gaat.

Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat het zou kunnen zijn. Het was zo’n rechte lijn dat het duidelijk niet de rook van het ongeluk of iets dergelijks was”, zei de auteur van de foto.
d9729a380104afeb4017c15333932b60 AnGel-WinGs.nl

Lees ook eens:  Gezocht twee asociale vrouwwezens in Rotjeknor

Een inwoner van Folkestone zag en fotografeerde de zwarte lijn terwijl ze in haar auto zat bij een rotonde langs de A260. Ze vertelde verslaggevers dat ze verrast was dat niemand anders het filmde en op sociale netwerken publiceerde. ‘De lijn ging omhoog zover het oog reikte. Hij reikte ver voorbij de wolken. Ik hoop dat iemand er enig licht op kan werpen. Ik kan niet de enige zijn die het heeft gezien.’ Meteoroloog Jeremy Procter was verbaasd over deze verticale lijn. “Dit is een zeer interessante foto. De lijn behoort absoluut niet tot een soort wolk. Interessant is dat hij gedeeltelijk lijkt te worden verduisterd door een wolk in het midden en de bovenste delen van de foto, wat aangeeft dat dit geen optische fout was. Let ook op de hoge verlichtingstoren rechts van de afbeelding. Onder bepaalde lichtomstandigheden, als de zon achter je staat, kun je er een schaduweffect van krijgen. Dit is de best mogelijke verklaring die ik kan geven!” Later verklaarde een vertegenwoordiger van de Eurotunnel dat de lijn niet van hun site kwam.  In 2013 werd een soortgelijke zwarte lijn gezien in Florida, VS. Toen suggereerde een lokale meteoroloog dat de donkere lijn de schaduw van een contrail zou kunnen zijn.

Lees ook eens:  Kindermishandeling seksuele lentekriebels

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥