web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Noorderlicht in de UK?

Vreemd wel, mij is ooit iets anders verteld.
Maar ineens kunnen wij dat soms ook zien in ons land…en nu ook in de UK!

https://www.noorderlicht.nl/alles-over-het-noorderlicht/wat-is-noorderlicht

In feite heb je dan wat oudere websites nodig voor info.

Het noorderlicht, ookwel Aurora Borealis of poollicht genoemd, is een natuurfenomeen waarin flarden van licht hoog aan een heldere nachthemel te zien zijn. Het noorderlicht kun je alleen zien in een specifiek gebied rondom de Noordpool.

Noorderlicht bestaat uit meerkleurig, wazig en langzaam bewegend licht dat op ongeveer 100 tot 1000 kilometer hoogte boven het land zweeft. Vaak is het licht groenig-geel, maar violet tot rood komen ook voor.

De vorm van het lichtschijnsel kan ook verschillend zijn: boog-, gordijn- en sluiervormig. Onderaan heeft het licht vaak een scherpe rand. Daarboven wordt het licht waziger. Je kunt de vorm vergelijken met de rook die opstijgt als je een lucifer uitblaast. Noorderlicht kan ook waziger zijn dan hierboven omschreven. Dan is het licht een stuk minder goed merkbaar. Dan wordt het licht diffuus genoemd.

Locatie

De locatie waar het het beste te zien is, is in een cirkelvorm om de Noordpool heen. Ongeveer ter hoogte van Noord-Alaska, Noord-Canada, Noord-Noorwegen en Noord-Rusland.In Nederland is het noorderlicht bijna nooit te zien. Soms in het verre noorden van Nederland kun je het met een scherpe camera zien, maar helaas niet met het blote oog.

https://wikikids.nl/Noorderlicht

Net als het verhaal dat kassen de lucht een kleur kunnen geven…
De hele lucht boven een stad????
Pardon?
Ik heb het 1 x gezien en wist niet wat ik zag, nog nooit zoiets gezien…bizar gewoon!
Ik zal het ook nooit meer vergeten en nee dit kan een kas niet veroorzaken!
Nooit 1 x!
Bestaat niet!

Lees ook:   Hollandse jeugdzorg onder de loep op Russische TV"Dit is erger dan Fascisme"
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien