web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERN

HAARP-superwapen wordt nog steeds gebruikt voor Geowarfare, Roemeense algemene claims

HAARP heeft mogelijk een dodelijke aardbeving veroorzaakt in Turkije en Syrië.

Een Roemeense generaal beweerde dat het High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) nooit is stopgezet, maar in de loop der jaren voortdurend wordt verbeterd en geüpgraded.

Geo-engineering-expert Gen. Emil Strainu besprak de gevaren van HAARP voor leden van de media in Servië. Hij noemde het het ‘wapen van de apocalyps’ en vertelde journalist Dragan Vujicic dat het mogelijk kan worden gebruikt voor economische oorlogsvoering, klimaatverandering en bevolkingscontrole. HAARP had echter goedaardige wortels als een wetenschappelijke poging om de eigenschappen en het gedrag van de ionosfeer te bestuderen.

“Het HAARP-systeem is in gebruik sinds 1993”, zei Strainu. “Het aantal antennes en zenders is jaar na jaar toegenomen, met meer dan 180 antennes en hoofdgeneratoren in gebruik. Vandaag de dag heeft HAARP de hoogste macht in zijn geschiedenis en kan het overal ter wereld missies op afstand uitvoeren.”
Strain legde drie hoofdrichtingen in geo-engineering uit. De eerste is koolstofgeo-engineering, die tot doel heeft koolstofdioxide uit de atmosfeer te verwijderen. Ten tweede is zonne-geo-engineering, dat probeert de hoeveelheid zonnestraling te wijzigen die wordt geabsorbeerd en afgegeven aan de atmosfeer van de aarde.

Volledig verhaal

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥