web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Droogte, wolkenzaaien en de komende wateroorlogen

Hier is een puzzel voor je: hoe komt het dat elke keer dat de MSM rapporteert over cloud seeding, ze het behandelen als een soort gekke nieuwe uitvinding die de wereld nog nooit eerder heeft gezien?
Voor het laatste voorbeeld van dit fenomeen, kijk eens naar China is wolken aan het zaaien om de krimpende Yangtze-rivier aan te vullen, die op 18 augustus op dat bastion van de waarheid, CNN.com, werd geplaatst. In dit Pulitzer-waardige stuk is een team van niet minder dan drie journalisten nodig om ons te vertellen dat “Chinese vliegtuigen staven in de lucht afvuren om meer regen te brengen naar de cruciale Yangtze-rivier, die in delen is opgedroogd.”

Nou, ik nooit! Waar zullen ze nu van denken, Mabel?!
Natuurlijk, slechts een paar alinea’s later, geven ze toe dat dit geen nieuwerwetse, geavanceerde technologie is, maar een heel oud idee dat al bijna een eeuw in de praktijk wordt toegepast. Dus waarom staan ​​ze er dan op om over cloud seeding te rapporteren alsof er nog nooit eerder weersmodificatie is gebruikt?
Heeft het iets te maken met het feit dat niet alleen de Yangtze-rivier opdroogt, maar belangrijke waterwegen in regio’s over de hele wereld? En wat betekent het als miljoenen en miljoenen mensen tegelijkertijd met watertekorten worden geconfronteerd?
Laten we het uitzoeken…

Het probleem: droogte, droogte, overal!

Zoals wij plichtsgetrouwe, toegewijde, trouwe lezers van CNN.com nu weten, is er een droogte gaande in China. Met name het water in bepaalde delen van de Yangtze – de langste rivier in Azië en de op zeven na grootste rivier ter wereld qua afvoervolume – is gedaald tot het laagste niveau sinds het begin van de registratie, waardoor de watervoorziening voor 830.000 mensen werd aangetast en de watertoevoer werd verstoord. de irrigatie van 644.667 hectare landbouwgrond.

Maar het opdrogen van de Yangtze is niet alleen een bedreiging voor drinkwater en irrigatie; het stroomgebied van de Yangtze-rivier is goed voor maar liefst 45% van China’s economische productie. In feite voorziet het in vitale vrachtvervoersroutes en hydro-elektrische energie voor grote delen van de productieve economische zone van het land. Dus, naast het bedreigen van gewassen in het stroomgebied van de Yangtze-rivier, heeft de droogte ook geleid tot opschorting van vrachtvervoer en rantsoenering van elektriciteit.
Maar hoe erg deze droogte ook is, het is maar één geïsoleerde gebeurtenis die plaatsvindt in China, toch?
Mis. Zoals de behulpzame journalisten van CNN  ons ook  laten weten: “De rivieren van de wereld drogen op door extreem weer” (maar ze zullen je laten zien hoe zes van die rivieren er vanuit de ruimte uitzien!).
Er vinden op dit moment inderdaad droogtes plaats op het noordelijk halfrond. Londenaren worden bijvoorbeeld geconfronteerd met ernstige waterbeperkingen nu de rivier de Theems het dieptepunt van 20 jaar bereikt. Zoals CNBC meldt:

Het Britse Thames Water zei woensdag dat een tijdelijk gebruiksverbod voor Londen en de Thames Valley volgende week zou beginnen, daarbij verwijzend naar [. . .] “De droogste juli sinds 1885, de hoogste temperaturen ooit gemeten en de rivier de Theems die het laagste niveau sinds 2005 heeft bereikt, hebben geleid tot een daling van het reservoirpeil in de Thames Valley en Londen.

En laten we de rest van Europa niet vergeten. Rivieren in heel Europa zijn “verwoest door historische droogte”, waarbij de Loire, de Po, de Donau en andere beroemde Europese rivieren allemaal historisch lage niveaus hebben bereikt (en daarbij gezonken nazi-schepen blootleggen). Je weet dat het erg is als Franse boeren moeten stoppen met het maken van kaas.

Helaas is het niet beter in Afrika, waar momenteel hongersnood dreigt door droogte in de Hoorn van Afrika. De ergste droogte in de regio in meer dan 40 jaar heeft geleid tot het vijfde opeenvolgende mislukte regenseizoen in de Hoorn, waardoor de voedselvoorziening voor miljoenen mensen die al met ernstige honger te kampen hebben, bedreigd wordt. (Maar maak je geen zorgen, Afrikanen! Stroop je mouwen op en waag je kans! De WHO heeft de remedie voor droogte!)

En wat dacht je van Noord-Amerika? Je hebt het geraden. Droogte.

In dit geval wordt de Colorado-rivier geconfronteerd met een historische droogte. met ambtenaren die waarschuwen dat, tenzij het watergebruik in het bekken aanzienlijk wordt verminderd, het Colorado-riviersysteem zelf wordt geconfronteerd met een “catastrofale ineenstorting”. Interessant is dat dit watertekort leidt tot nog  een nieuwe  klap voor de toch al worstelende voedselvoorzieningsketen, aangezien Amerikaanse boeren hun eigen land doden gewassen en de verkoop van koeien vanwege de watercrisis.
Ik zou kunnen doorgaan, maar je snapt het idee. Overal ter wereld drogen momenteel rivieren op omdat de weergoden boos op ons zijn omdat we autorijden. Kon iemand er maar iets aan doen!

De “oplossing”: weersaanpassing

De Chinezen, zo blijkt, wenden zich tot die vreemde, nieuwe, mythische techniek die bekend staat als ‘cloud seeding’ om hun probleem op te lossen. Zoals CNN ons behulpzaam informeert, omvat de praktijk het zaaien van wolken met zilverjodidestaven om regenval te veroorzaken:

De zilverjodidestaafjes – die meestal zo groot zijn als sigaretten – worden in bestaande wolken geschoten om ijskristallen te helpen vormen. De kristallen helpen de wolk dan meer regen te produceren, waardoor het vochtgehalte zwaarder wordt en meer kans heeft om vrij te komen.

Zoals ik al zei, hebben de MSM-repeaters de neiging om dit idee bij hun lezers opnieuw te introduceren als een soort nieuwe uitvinding elke keer dat ze erover rapporteren. . . en ze rapporteren er vrij vaak over. Geloof me niet? Nou, zie dit en dit en dit en dit en dit en dit, bijvoorbeeld. En dat is precies wat ik bedacht in een simpele zoekopdracht van CNN.com!

Het is dan ook buitengewoon vreemd dat ze cloud seeding presenteren als een onbewezen, experimenteel idee elke keer dat ze het verhaal herschrijven, zelfs als ze toegeven – zoals ze doen in hun meest recente artikel over het onderwerp – dat “cloud seeding in de praktijk sinds de jaren veertig.”
Inderdaad, cloud seeding is  dat niet een nieuw idee. In feite, zoals ik in de loop der jaren uitgebreid heb gerapporteerd, bestaat cloud seeding niet alleen al sinds de jaren 1940, het is slechts een van een aantal weermodificatietechnologieën die zijn gebruikt om het weer grotendeels te wijzigen (en zelfs te bewapenen) van een eeuw.
Al aan het eind van de jaren veertig deed de Amerikaanse wiskundige John von Neumann voor het Amerikaanse ministerie van Defensie onderzoek naar weersmodificatie en het mogelijke gebruik ervan in klimaatoorlogvoering. In de jaren vijftig werden vroege wolkbreukexperimenten uitgevoerd door Wilhelm Reich en in 1956 schreef Dr. Walter Russell over het potentieel voor volledige weersbeheersing. In de jaren zestig verbeterde Dr. Bernard Vonnegut, de broer van de beroemde schrijver, de technieken die toen in gebruik waren enorm door zilverjodidekristallen toe te passen in het wolkenzaadmengsel. De hygroscopische eigenschappen van zilverjodide zorgen ervoor dat waterdeeltjes zich snel hechten aan de kristallijne structuur.

Het is niet verwonderlijk dat het idee vrijwel onmiddellijk voor actief militair gebruik werd gebruikt. Van 1967 tot 1972 voerde de Amerikaanse luchtmacht Operatie Popeye uit, een zeer geclassificeerd programma voor het maken van regen in Zuidoost-Azië “in een poging om de beweging van Noord-Vietnamese troepen en voorraden via het Ho Chi Minh-routenetwerk te vertragen.” Het programma was zo geheim dat zelfs de minister van Defensie van president Nixon, Melvin Laird, niet wist van het bestaan ​​ervan totdat het in de pers werd gemeld. Dus, wie ging over het hoofd van de minister van Defensie om een ​​plan goed te keuren en te coördineren om het weer te bewapenen? Wel, Henry Kissinger, natuurlijk.

Volgens Seymour Hersh, die het verhaal   in 1972 in The New York Times brak:

“Dit soort dingen was een bom, en Henry beperkte de informatie hierover tot degenen die het moesten weten”, zei een goedgeplaatste regeringsfunctionaris, verwijzend naar Henry A. Kissinger, de adviseur van de president op het gebied van nationale veiligheid.

Ja,  die  Henry Kissinger.
Maak je echter geen zorgen. De onthulling van het programma veroorzaakte zo’n internationale verontwaardiging dat de VN in 1977 een verdrag invoerde dat het gebruik van milieumodificatietechnologie in oorlogsvoering verbiedt. De VS hebben dat verdrag in 1980 geratificeerd, dus niemand heeft ooit geprobeerd het weer voor oorlogvoering aan te passen. (Zouden wereldleiders ooit over zoiets tegen het publiek liegen?)
Naast de militaire voordelen die weersverandering met zich meebrengt, zijn er echter ook de potentiële financiële voordelen. Zoveel gebeurtenissen in de loop van menselijke activiteit zijn gebaseerd op kortetermijnweer- en langetermijnklimaatfenomenen dat het vermogen om een ​​van beide te bepalen (of zelfs te beïnvloeden) uiterst waardevol zou kunnen zijn. 

Verzekeringsmaatschappijen kunnen bijvoorbeeld miljarden verliezen (en wederopbouwgerelateerde industrieën zullen diezelfde miljarden verdienen) telkens wanneer een sterke storm aan land komt in bevolkte gebieden.
Het zou dus niet moeten verbazen dat er een markt is ontstaan ​​voor ‘weerderivaten’, waardoor grote financiële instellingen in feite geld kunnen verdienen met het weer. En het zou ook geen verrassing moeten zijn dat deze markt grotendeels werd gepionierd door Enron, de beruchte, met globalist verbonden insider-onderneming.
Misschien  is deze  geschiedenis de reden waarom de MSM elke keer dat het idee van cloud seeding opkomt, een schok veinst. Kijk je mee wat die gekke boffins nu verzinnen! Blijkbaar gaan ze het proberen te gebruiken om de lucht te klaren voor een tenniswedstrijd op Wimbledon! Goh, wat zullen ze hierna denken?!

Ja, natuurlijk liegt de gevestigde pers opnieuw tegen haar lezers en houdt ze hen in het ongewisse over een gevestigde technologie, zodat hun regeringsmeesters aannemelijk kunnen ontkennen dat grootschalige klimaatgebeurtenissen door de mens zijn veroorzaakt. Grootschalige klimaatgebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een halfrond-brede droogte.
In plaats daarvan kunnen ze de huidige watertekorten gerust de schuld geven van de globalistische boeman van de ‘opwarming van de aarde’. Het is allemaal gewoon toeval dat we ons in een tijdperk van watertekorten, droogtes, hongersnood en pest storten, jongens. En het antwoord op deze crisis is meer weersverandering!
Maar waarom, o waarom, zou je je kunnen afvragen, zouden ze überhaupt proberen om met opzet droogtes op wereldschaal te creëren? Natuurlijk is het logisch om dergelijke technologie tegen een specifieke vijand te gebruiken, maar waarom zou iemand het inzetten tegen de mensheid als geheel? Speelt er een grotere agenda?

Het resultaat: de komende wateroorlogen

Oldtimers van The Corbett Report zullen zich een gesprek herinneren dat ik in 2012 had met Dr. Tim Ball op Corbett Report Radio over Peak Water en Agenda 21. In een notendop, Dr. Ball voorspelde dat wereldwijde watertekorten zouden worden gebruikt als de stok om de wereld in de armen te drijven van Agenda 21 van de VN (zoals het heette voordat het Agenda 2030 werd).

Het concept van watertekorten die geopolitieke conflicten veroorzaken, is op zich niets nieuws.
In 2003 publiceerde Colin Mason, een in Nieuw-Zeeland geboren Australische journalist, auteur en politicus,  The 2030 Spike: Countdown to Global Catastrophe  (herzien en opnieuw gepubliceerd als  A Short History of the Future: Surviving the 2030 Spike in 2006). Het boek voorspelde dat zes drijvende krachten achter verandering – waaronder natuurlijk wereldwijde watertekorten – tegen het jaar 2030 zullen samenkomen om de wereld volledig te transformeren. Hoewel het niet echt een internationale bestseller is, duikt het wel op in de online bibliotheek van de .pdf]CIA. Waarom? Omdat het een van de 39 Engelstalige boeken was die werd gevonden in de persoonlijke bibliotheek van Osama bin Laden in Abottabad. (Althans, dat is wat de directeur van de Nationale Inlichtingendienst ons vertelt.)

Scherpe waarnemers van de Syrische oorlog zullen zich ook herinneren dat tal van media probeerden het idee naar voren te brengen dat de oorlog niet werd veroorzaakt door de gedocumenteerde tussenkomst van externe troepen in het land, maar een ernstig watertekort in 2006. Zoals  Smithsonian Magazine  in 2013 ‘meldde’:

In Syrië dwong een verwoestende droogte die in 2006 begon, veel boeren om hun velden te verlaten en naar stedelijke centra te migreren. Er zijn aanwijzingen dat de migratie de burgeroorlog daar heeft aangewakkerd, waarbij 80.000 mensen zijn omgekomen. “Je had veel boze, werkloze mannen die hielpen om een ​​revolutie te ontketenen”, zegt Aaron Wolf, een expert op het gebied van waterbeheer aan de Oregon State University, die regelmatig het Midden-Oosten bezoekt.

Hmmm. Het lijkt mij dat “enig bewijs” in die paragraaf veel zwaar werk doet, maar ik ben geen “expert op het gebied van waterbeheer” die vaak het Midden-Oosten bezoekt zoals Aaron Wolf, dus wat weet ik?
En in 2018 publiceerde een team van onderzoekers van het Gemeenschappelijk Centrum voor Onderzoek van de Europese Commissie een artikel in het  tijdschrift Global Environmental Change  waarin ze voorspelden dat tegen 2050 de belangrijkste oorzaak van geopolitieke conflicten zou zijn “hydropolitieke risico’s”. Met andere woorden: “De oorlogen van de toekomst zullen worden uitgevochten over water, niet over olie.”

Dus het idee dat watertekorten tot wateroorlogen kunnen leiden, is op zich niet nieuw. Maar laten we nu even dit onbezonnen, cockamamie, aluminiumfolie vleugelmoer idee koesteren dat misschien – heel  misschien— de wereldwijde klimatologische gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden (inclusief de wijdverbreide watertekorten die over de hele wereld plaatsvinden) zijn niet het gevolg van uw ecologische voetafdruk. Wat als – en ik weet dat ik hier op een been ben – ze opzettelijk werden ontworpen met de soorten weermodificatietechnologie waarvan we  weten dat  het Amerikaanse leger en andere landen over de hele wereld nu al minstens 80 jaar actief studeren? Wat zou dat betekenen?

Welnu, het zou zeker een handige zaak zijn voor de VN en andere toekomstige wereldcontrollers om in te grijpen en productieve menselijke activiteit te gaan beperken in de naam van ons te redden van de weergoden. Klimaatvergrendelingen om de dag te redden! Wie had het kunnen voorspellen?
Klinkt vergezocht? Welnu, zoals zelfs reguliere commentatoren beginnen op te merken, is de watervoorzieningscrisis niet zomaar een toeval. Het is het resultaat van zorgvuldig geplande overheidsacties, passiviteit en beperkingen. Bijvoorbeeld, in reactie op een recent  artikel in de Telegraph  waarin wordt beweerd dat “de watercrisis in Groot-Brittannië moet worden behandeld als een bedreiging voor de nationale veiligheid”, merkte een lid van de Twitterati op:

Het laatste grote waterreservoir dat in het VK werd gebouwd, was Carsington in Derbyshire. Het werd geopend in 1991, 29 jaar geleden. Bevolking was 57,42 miljoen. We hebben nu 10 miljoen meer mensen en groeien. Afgezien van andere populatiefactoren, vereist alleen al een toename van de wateropslagcapaciteit [sic]

En als je nog steeds gelooft dat regeringen hun best doen om hun bevolking te beschermen tegen deze milieuramp, dan is hier nog een raadsel voor je: als China cloud seeding gebruikt om de droogte in de Yangtze te beëindigen, waarom is dat dan niet iedereen?

Het antwoord ligt voor de hand: het watertekort is een ontwerpcrisis, zoals de voedselcrisis en de verschillende geopolitieke crises en de economische crisis die samenkomen om ons in de gapende muil van Agenda 2030 te leiden. En het is bedoeld om meer controle van de overheid over jou en je leven en om je uiteindelijk in strak gecontroleerde stedelijke centra te brengen waar je toegang tot de eerste levensbehoeften kan worden afgesloten.

We moeten een koude, harde realiteit onder ogen zien: we bevinden ons midden in WO III, het is een oorlog tegen de vrije mensheid door hun eigen regeringen, het wordt in het geheim gevoerd en het is een oorlog waarin de toekomstige wereldleiders geen scrupules om ook maar iets te doen – zelfs het weer aanpassen en aanhoudende noodsituaties verergeren – om hun macht over de mensen te vergroten. Zolang we die onaangename waarheid niet erkennen, kan er niets veranderen.

https://truthcomestolight.com/droughts-cloud-seeding-and-the-coming-water-wars/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥