web analytics

Weermanipulatie is niets nieuws!

 

Weermanipulatie is niets nieuws!

In Europa zijn de extreme weercapriolen van de zomer 2021 zeer opvallend: overstromingen met ongekende watermassa’s in Duitsland, Oostenrijk en België; bosbranden in Griekenland en Turkije; extreme hitte met 48,5 °C op Sicilië. De pers legt de schuld uitsluitend bij de – door de mens veroorzaakte – CO₂-uitstoot. Maar is dit de enige reden voor deze weeronregelmatigheden?

Al aan het einde van de 19e eeuw experimenteerde de uitvinder Nikola Tesla met ELF-golven om daarmee het weer te beïnvloeden. ELF-golven (Extremely Low Frequency) hebben een zeer lage frequentie van maximaal 30 Hertz.

Met deze golven wordt, door speciaal gebouwde zendstations, de ionosfeer, die de buitenste laag van de atmosfeer is, bestraald met een grote hoeveelheid energie en de daardoor ontstane hitte doet hem opbollen. Op die manier wordt de regelmatige loop van de straalstroom ernstig verstoord. De straalstroom is een band van sterke winden op 15 – 18 km boven de aarde. Het is de hoofdslagader van de planeet, waar enorme hoeveelheden water, als een gigantische rivier, worden verplaatst.

De doelgerichte manipulatie ervan creëert de vele weeronregelmatigheden, die zich momenteel voordoen. De ELF-golven die naar de hemel zijn gericht, worden ook gedeeltelijk weerkaatst en veroorzaken daarmee aardbevingen. Indien de beschreven technologie van ELF-golven doelgericht wordt gebruikt om het weer te beïnvloeden, ten nadele van bepaalde gebieden, kan men met recht spreken van weerwapens.

Aan de hand van een kleine samenvatting uit een lange lijst van weerrampen in het verleden, rijst de vraag: Kan het allemaal gewoon toeval zijn? 1. De stad Lynmouth in Devon (Engeland) in 1952: overstromingen hebben in de nacht van 15 op 16 augustus 34 mensenlevens geëist. Bittere bijsmaak: de Britse Royal Air Force heeft de nacht ervoor de wolken van het bevolkte gebied geënt met zilverjodide in “Operation Cumulus”. 30 minuten later begon het al te regenen, wat zich uitbreidde tot een dodelijke overstroming. 2. Vanaf oktober 1966 gebruikte de Amerikaanse luchtmacht, in de oorlog in Vietnam, zilverjodide ter versterking van de traditionele moessonregens (Operatie Popeye).

Lees ook:   Een woestijn veranderde in groen

De belangrijkste aanvoerlijnen van de Vietnamezen werden daardoor in een modderpoel veranderd. 3. Amerika in juli 1976: Er traden onverklaarbare storingen op in de communicatiesystemen. Signalen uit Rusland werden ontvangen (“Russische specht”).

De uitgezonden ELF-golven boven Noord-Amerika veranderden daardoor de straalstroom, zoals al 100 jaar geleden beschreven door Nikola Tesla. Volgens de National Weather Service was het gevolg dat Californië tussen 1987 en 1992 de ergste droogte in zijn geschiedenis beleefde. De straalstroom werd pas weer normaal in 1995. 4. Duitsland heeft van 1980 tot 2021 bij tien federale verkiezingen net op tijd overstromingen gekend. Allemaal toeval? Alleen al deze opsommingen uit het verleden volstaan om te zien hoe lang er al aantoonbaar gebruik wordt gemaakt van weermanipulatie. Wat is er dan in onze dagen allemaal mogelijk?

Korte samenvatting: De extreme weercapriolen in de zomer van 2021 in Europa zijn zeer opvallend: overstromingen met ongekende watermassa’s in Duitsland, Oostenrijk en België; bosbranden in Griekenland en Turkije; extreme hitte met 48,5 °C op Sicilië. De pers legt de schuld uitsluitend bij de door de mens veroorzaakte CO₂-uitstoot. Maar is dit de enige reden voor deze weeronregelmatigheden? Al aan het einde van de 19e eeuw experimenteerde de uitvinder Nikola Tesla met ELF-golven om het weer te beïnvloeden. Deze golven worden gebruikt om de ionosfeer – de buitenste laag van de atmosfeer – met hoge energie te bestralen vanuit speciaal gebouwde zendstations, en de ontstane hitte doet deze opbollen. Op die manier wordt de regelmatige loop van de straalstroom ernstig verstoord. De vele weeronregelmatigheden die zich momenteel voordoen, zijn het resultaat van deze gerichte manipulatie.

Lees ook:   Covid-19-strip uit 2012

van soe.

Bronnen/Links: Kriegswaffe Wetter – Chemtrails und H.A.A.R.P. (Oorlogswapen weer – chemtrails en H.A.A.R.P. https://www.dailymotion.com/video/x5x2m98
Uitzendingen die u ook zou kunnen interesseren: Wetterwaffen Razzia – JETZT! (Weerwapen razzia – NU!) https://www.kla.tv/19345
(D) Wetterpatente: Wo die Katastrophenmacher hocken (Weerpatenten: waar de catastrofemakers zitten) https://www.kla.tv/19915

Gerelateerde artikelen

Back to top button