web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

‘Grijze’ buitenaardse wezens zijn gemaakt van menselijk DNA, zegt Pennsylvania Ufologist Professor

85dea14ab00be2c0043163d70776ba2a AnGel-WinGs.nl

De meest typische buitenaardse verschijning die in de meeste ontmoetingsgevallen wordt besproken, is ‘Grijs’. Ook wel Zeta Reticulans, Roswell Greys of Gray genoemd, het zijn vermeende buitenaardse wezens. Na de crash in Nevada in 1947 werd Grays een wereldwijde sensatie. Het zijn ongewoon kleine mensachtige wezens met een grijze huid die geen externe menselijke lichaamsdelen hebben, zoals neuzen, oren of voortplantingsorganen.

Er zijn veel theorieën over het bestaan ​​van Greys, en sommige mensen beweren dat het toekomstige mensen zijn die hun vermogen om zich voort te planten hebben verloren en daarom hebben ze mensen nodig om te fokken. Deze bizarre theorie wordt ondersteund door Dr. David Jacobs. Volgens hem zijn grijze buitenaardse wezens gemaakt met behulp van ontvoerde mensen omdat ze een spleet voor een mond hadden die “niet klopt”.

Dr. David Jacobs, een Amerikaanse historicus en gepensioneerd universitair hoofddocent geschiedenis aan de Temple University, wierp licht op de biologische structuur van de Greys en beweerde dat ze waren gemaakt met behulp van menselijk DNA. Nadat hij de overeenkomsten in uiterlijk tussen grijze aliens en mensen heeft benadrukt, is de professor ervan overtuigd dat ze zijn gemaakt op basis van het DNA van mensen die zijn ontvoerd.

Dr. Jacobs is buitengewoon gepassioneerd door ufologie en vertelt de pers regelmatig over zijn ingevingen en gedachten. Hij sprak eerder over het feit dat buitenaardse wezens al heel lang tussen mensen op aarde rondlopen, en ook dat ze een grootschalige invasie plannen.

Tijdens een interview met Richard Dolan in 2018 werpt Dr. Jacobs enig licht op het fenomeen ontvoering door buitenaardse wezens. Volgens Dr. Jacobs hebben de Grijzen nauwelijks zichtbare oorgaatjes, neusgaatjes en piepkleine mondjes. Maar deze delen lijken geen belangrijke rol te spelen in hun fysiologie, omdat de Grijzen telepathisch communiceren met de ontvoerden en niemand ooit heeft opgemerkt dat ze ademden.

Lees ook eens:  Vrouw zegt dat ze 18 foetussen van buitenaardse wezens heeft gehad video

“De vraag is, waarom hebben ze een spleet voor een mond? Ze ademen niet, er is geen bewijs dat ze ademen, en ze komen heel dicht bij mensen, soms raken ze zelfs hun voorhoofd aan,’ vervolgde hij.

“Ik heb mensen gevraagd: ‘Voel je hun adem op je gezicht?’ Het antwoord is altijd nee. Ze hebben geen longen, ze hebben heel dunne kleine lichamen, er is geen heen en weer van de longen die uitzetten en samentrekken.

“Ze praten niet, alles is telepathisch. Ze eten niet zoals wij normaal eten. Dus waarom is die spleet voor een mond daar? Het punt is dat er waarschijnlijk menselijk DNA in die grijze buitenaardse wezens zit… wat de groei van grijze buitenaardse wezens mogelijk maakte.”

‘Ik weet het niet, maar dat is mijn beste gok, en het komt allemaal neer op de spleet voor een mond, die ze niet zouden moeten hebben. Dit komt omdat een ex-NASA-wetenschapper onlangs beweerde dat mensen binnen de “komende paar jaar” contact zullen maken met buitenaardse wezens.

Ontvoering om de aarde binnen te vallen
Ontvoeringen door buitenaardse wezens vinden al tientallen jaren plaats. Men gelooft zelfs dat de bijbelse opname gaat over de massale ontvoering van mensen. Dr. Jacobs voegt eraan toe dat de reden achter de ontvoeringen is om zich voor te bereiden op de invasie.

De professor onthulde verschillende van zijn bevindingen in de nieuwe documentaire ‘Extraordinary: The Revelations’. Voor Dr. Jacobs is de conclusie die hij trok na het bestuderen van ontvoeringen door buitenaardse wezens huiveringwekkend; een uitheemse soort bereidt de grond voor om de aarde binnen te vallen.

Lees ook eens:  Ancient Aliens: India's Flying Saucers

“We hebben ons over de wereld verspreid en zoveel mogelijk veroverd… we weten niet of dit waar is voor andere wezens of niet, maar het is zeker waar voor wat mensen hebben gedaan. Mijn beste gok – en dit is een gok – is dat ja, ze doen hetzelfde,” zei hij.

Hij verklaarde dat hij met een groot aantal ontvoerden had gesproken die zeiden dat ze in de toekomst een “taak te doen” zouden hebben. Hij suggereerde dat veel van de ontvoerden zich herinneren dat ze dergelijke instructies voor “crowd control” hadden gekregen.

Dr. Jacobs suggereert ook dat de getuigenissen van ontvoerden in de loop van de tijd begonnen te veranderen. De proefpersonen beweerden mensachtige buitenaardse wezens in de UFO’s te hebben gezien. In de Corina Saebels Encounter-zaak zei hij: “Een persoon wordt uit zijn normale omgeving gehaald, ze worden vervolgens op deze tafel geplaatst en ze ondergaan een soort onderzoek en ik zeg soort omdat het geen normaal soort routinematig onderzoek is. sperma wordt genomen en eieren worden geoogst.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥