web analytics
...

Een ISS-camera legt een vloot van honderden UFO’s vast die op weg zijn naar de aarde

Als je het nog niet wist, NASA heeft hun eigen YouTube-kanaal waar ze routinematig live streamen vanuit ruimtebeelden van het internationale ruimtestation, wat ufologen een uitstekend onpartijdig inzicht geeft in de ruimte in het algemeen. Onlangs nam het echter deze gloednieuwe film op, waarop een grote vloot van honderden UFO’s recht op ons afkomt.

Dit is geen oefening, zoals veel mensen al hebben opgemerkt, maar deze eigenaardige anomalie mag niet over het hoofd worden gezien. Gorden McKenna was de eerste van de experts die de aandacht vestigde op de situatie, terwijl hij op dat moment naar de show keek.

Honderden vreemde objecten bewegen schijnbaar vanuit het niets naar onze planeet in de onderstaande video.

(Vast ivm een derde wereldoorlog? Kernoorlogen mogen echt niet ontstaan dan schijnen ze in te grijpen nml omdat dat ook hun levensvormen kapot kan maken) Ondanks het feit dat hij aanvankelijk beweerde perplex te staan ​​over wat ze zouden kunnen zijn, weet hij nu zonder enige twijfel dat het UFO’s zijn, gebaseerd op het feit dat hun snelheid van tijd tot tijd fluctueert.

De video ging viraal op internet, waardoor veel commentatoren speculeerden over wat het allemaal in de eerste plaats betekende. Volgens hen zou het kunnen gaan om een ​​uiterst geheime vloot van buitenaardse technologieschepen van de Amerikaanse luchtmacht.

Veel mensen wezen op de toespraak van Donald Trump in 2019, waarin hij sprak over het voeren van een interplanetaire oorlog en het verkrijgen van controle over de meest voordelige locatie van het universum. De Space Force is enige tijd geleden opgericht bovenop het US Space Command-station. Er circuleert een hele reeks ideeën, waaronder een die beweert dat ze niets meer zijn dan stadslichten die reflecteren in de ruimte, terwijl anderen zeggen dat het vallende meteorieten zijn.

Lees ook:   Chariots/UFO's Sightings for March/April 2020: Look Up To the Sky!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!