web analytics
...

3 meter grote Nephilim onverklaarbare vrouwelijke buitenaardse wezens op camera in het Kremlin

Je ziet een ongelooflijk moment in de achteringang van het Kremlin toen luitenant van de interne beveiliging 2 vreemd geklede vrouwen vroeg om de jurken op te tillen, voor veiligheidscontrole omdat hij hun lengte niet kon geloven – hij is 1,80 meter en ze torenden nog eens 1,20 meter boven hem uit. Dus hij dacht natuurlijk dat ze beenverlenging droegen, maar zoals je daar geen verlenging kunt zien – slechts 5 inch hoge schoenen. Alle anderen dachten dat ze leg extensions onder hun jurken droegen – maar de luitenant schrok echt toen hij geen extensions zag. Toen benaderde de FSB-kolonel hem en zei dat ze volledige toestemming hebben om het Kremlin binnen te gaan en dat er geen verdere veiligheidscontroles nodig zijn. Luitenant zei dat ze zelfs vreemd bewogen, half zwevend in de lucht en hij zei dat geen mens een hoogte van meer dan 3 meter of 10 voet kan bereiken of zich kan verplaatsen zoals zij deden. Luitenant denkt dat ze niet van deze wereld Nephilim of Nordic Aliens waren van deze planeet en hij zal zich de ontmoeting voor de rest van zijn leven herinneren

Lees ook:   Onze God kwam van een andere planeet

Gerelateerde artikelen

Back to top button