web analytics

Vimana verscheen boven Mexico

Zijn de oude buitenaardse goden terug op aarde? Een vreemde ufo die erg lijkt op een oude Vimana werd gespot in Mexico op18 februari 2022 In april 2021 werd door een ooggetuige een hoogwaardige video van een enorme UFO in Mexico-Stad vastgelegd. Het raadselachtige item bleek vergelijkbaar te zijn met de mythologische vliegende apparaten van de ‘Oude Goden’ die in oude geschriften bekend staan ​​als ‘Vimanas’.

In Mexico zijn door archeologen al veel schilderijen en beeldjes van klei ontdekt die op UFO’s lijken. Als een echte Vimana in de lucht boven Mexico-Stad werd gezien, betekent dit dan dat de oude goden zijn teruggekeerd? De zogenaamde vimanas konden buitengewone snelheden bereiken en het verwoestende wapen van de oude goden aan boord dragen.

De bouw van het vliegtuig van de Vimana-goden en de instructies van de piloot worden zelfs in bepaalde boeken beschreven. De term Viman bestaat uit twee delen. “Vi” verwijst naar de lucht, terwijl “Man” verwijst naar een persoon; wanneer deze twee termen worden gecombineerd, krijg je een persoon in de lucht. Men denkt dat oude volkeren probeerden vliegtuigen op deze manier af te beelden. Waarop ooit de “Goden” van verre sterren reisden.

Lees ook:   Aliens leven in ondergrondse tunnels op Mars die miljarden jaren geleden zijn gevormd door lava, vermoeden experts

Gerelateerde artikelen

Back to top button