web analytics
...

Is de maan de creatie van buitenaardse intelligentie – het bewijs is daar

Is de maan de creatie van buitenaardse intelligentie? Paper gepubliceerd in het eminente Sovjet Journal ‘SPUTNIK’ door de Russische wetenschappers Mikhail Vasin en Alexander Shcherbakov, 1970s Hoewel mensen zich lang geleden begonnen af ​​te vragen of de “kanalen” op Mars de schepping waren van kosmische ingenieurs, is het om de een of andere reden niet opgekomen bij kijk met dezelfde ogen naar de eigenaardigheden van het maanlandschap veel dichterbij. En alle argumenten over de mogelijkheden van intelligent leven die op andere hemellichamen bestaan, zijn beperkt gebleven tot het idee dat andere beschavingen noodzakelijkerwijs op het oppervlak van een planeet moeten leven, en dat er geen sprake is van het binnenste als habitat.

Lees ook:   ANUNNAKI 14 Tabletten

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!