web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

President Trump – “Er gebeuren veel zeer positieve dingen … Het plan waar we nu mee bezig zijn … [zal] mensen heel, heel gelukkig maken”

President Trump had vorige week een ontmoeting met Wayne Root en hij besprak veel dingen, maar een item dat hij deelde, dat we misschien hebben gemist, was erg belangrijk. 

Wayne Root heeft een enorme radio-aanwezigheid in de regio van Las Vegas en op nationaal niveau. Afgelopen dinsdag had hij president Trump in zijn show en ze deelden een aantal onderwerpen. We deelden eind vorige week het hele interview met president Trump.

Tijdens de discussie rond de 6:10 minuut begint Root zijn idee te bespreken om president Trump de rol van de voorzitter in het Huis te laten overnemen na de verkiezingen van 2022. Er zijn talloze positieve punten die Root maakt door president Trump dit te laten doen. Na het bespreken van dit scenario reageerde president Trump als volgt:

Nou, ik denk dat er veel dingen gebeuren en veel zeer positieve dingen gebeuren , weet je, als je in de toekomst kijkt, was dat jouw idee. Ik hoorde het eerst van jou. Ik weet het niet, het is zeker de ronde gegaan en eerlijk gezegd hoop ik dat we het niet nodig hebben, want wat er zou moeten gebeuren is, wat het plan is waar we nu mee bezig zijn en het plan dat mensen heel, heel blij gaat maken dat we zal ergens later aankondigen , en dat is echt wat er zou moeten gebeuren. Maar we zullen, je weet dat we Amerika weer groot gaan maken. Dus ik zeg Make America Great Again Again.

Luister hieronder naar het volledige interview.

Lees ook eens:  Wetenschappers onderzoeken wanhopig hoe ze het klimaat kunnen hacken

https://rumble.com/embed/vrznao/?pub=ncs07
Ik denk dat we zullen moeten zien wat dat plan is. 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥