web analytics

Mars insecten zwerm: UFO’s, vogels of vliegen

Ze zijn elke keer donkerder en hebben dezelfde vorm. Deze zijn lichter en bruin van kleur met bewegingsonscherpte. Ook als het zand op de camera zou zijn, zouden het grote wazige klodders in het beeld zijn, geen kleine insectenachtige specificaties. Doe een beetje zand op je cameralens en probeer het ” Image Credit: NASA/JPL-Caltech/MSSS NASA’s Curiosity Marsrover gebruikte de camera aan het einde van zijn arm in april en mei 2014 om tientallen componentafbeeldingen gecombineerd in dit zelfportret waar de rover in een zandstenen doel boorde genaamd “Windjana.”

De camera is de Mars Hand Lens Imager (MAHLI), die eerder portretten van Curiosity opnam op twee andere belangrijke locaties tijdens de missie: “Rock Nest” (PIA16468) en “John Klein” (PIA16937). NASA IMAGE LINK: Deze zijn lichter en bruin van kleur met bewegingsonscherpte. Ook als het zand op de camera zou zijn, zouden het grote wazige klodders in het beeld zijn, geen kleine insectenachtige specificaties.

Doe een beetje zand op je cameralens en probeer het ” Image Credit: NASA/JPL-Caltech/MSSS NASA’s Curiosity Marsrover gebruikte de camera aan het uiteinde van zijn arm in april en mei 2014 om tientallen componentafbeeldingen gecombineerd in deze zelfportret waar de rover in een zandstenen doel boorde genaamd “Windjana.” De camera is de Mars Hand Lens Imager (MAHLI), die eerder portretten van Curiosity opnam op twee andere belangrijke locaties tijdens de missie: “Rock Nest” (PIA16468) en “John Klein” (PIA16937). NASA IMAGE LINK: Deze zijn lichter en bruin van kleur met bewegingsonscherpte. Ook als het zand op de camera zou zijn, zouden het grote wazige klodders in het beeld zijn, geen kleine insectenachtige specificaties. Doe een beetje zand op je cameralens en probeer het ” Image Credit: NASA/JPL-Caltech/MSSS NASA’s Curiosity Marsrover gebruikte de camera aan het einde van zijn arm in april en mei 2014 om tientallen componentafbeeldingen gecombineerd in dit zelfportret waar de rover in een zandstenen doel boorde genaamd “Windjana.”

Lees ook:   Buitenaardsen hebben ons gemaakt

De camera is de Mars Hand Lens Imager (MAHLI), die eerder portretten van Curiosity opnam op twee andere belangrijke locaties tijdens de missie: “Rock Nest” (PIA16468) en “John Klein” (PIA16937). NASA IMAGE LINK: s Nieuwsgierigheid Marsrover gebruikte de camera aan het uiteinde van zijn arm in april en mei 2014 om tientallen samengestelde foto’s te combineren in dit zelfportret waarin de rover in een zandstenen doel boorde genaamd “Windjana”. De camera is de Mars Hand Lens Imager (MAHLI), die eerder tijdens de missie portretten van Curiosity heeft gemaakt op twee andere belangrijke locaties: “Rock Nest” (PIA16468) en “John Klein” (PIA16937). NASA-BEELDLINK: s Nieuwsgierigheid Marsrover gebruikte de camera aan het uiteinde van zijn arm in april en mei 2014 om tientallen samengestelde foto’s te combineren in dit zelfportret waarin de rover in een zandstenen doel boorde genaamd “Windjana”. De camera is de Mars Hand Lens Imager (MAHLI), die eerder tijdens de missie portretten van Curiosity heeft gemaakt op twee andere belangrijke locaties: “Rock Nest” (PIA16468) en “John Klein” (PIA16937

Gerelateerde artikelen

Back to top button