web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsAtlantisEgypteErich von DanikenRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Wat ze op de maan zagen, zal je shockeren

Wat wij UFO-verschijnselen noemen, is al lang vastgelegd in oude kunstwerken, literatuur en architectuur. Maar er is een gat in deze geschiedenis dat alleen kan worden gevuld door te begrijpen hoe geavanceerd deze buitenaardse beschavingen zijn. De regeringen van de wereld hebben echter een uitgebreid cover-up-plan bedacht om al het bewijsmateriaal in diskrediet te brengen, variërend van NASA-beelden tot oude werken – die allemaal de langdurige buitenaardse aanwezigheid op aarde bewijzen.

Vanaf het moment dat de echte ruimterace begon, het was gehuld in geheimhouding en desinformatie. Nu vinden berichten over buitenaardse wezens op aarde, onderdrukte geavanceerde technologieën en uitgebreide cover-ups van de overheid hun weg naar het massabewustzijn. Maar we hebben allemaal het hele verhaal ontzegd door degenen die baat zouden hebben bij onze voortdurende onwetendheid. Wat verborgen is, zal duidelijk worden als de stukjes van deze ingewikkelde puzzel eindelijk in elkaar worden gezet. In Deep Space brengt Gaia de beste geesten in hun vakgebied samen om nieuw licht te werpen op een uiterst controversieel onderwerp dat niet langer verborgen of ontkend kan blijven. Het is aan jou om het bewijsmateriaal te evalueren en te beslissen waar je staat met betrekking tot de kwestie van de aanwezigheid van de mensheid in de verre uithoeken van het universum. Dit is slechts het begin van het verhaal! Meer onthullingen en bewijzen komen voortdurend aan het licht terwijl deze kritische gesprekken doorgaan tijdens de shows op Gaia.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥