web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De bijbelse wezens zijn NIET wat je denkt dat ze zijn: oude astronauten

Zijn de goden en engelen van het Oude Testament echt buitenaardse wezens? Erich von Däniken onderzoekt passages uit de Bijbel om te bewijzen dat de goden en engelen van het Oude Testament werkelijk wezens waren die uit de hemel neerdaalden om leven op aarde te creëren en de menselijke bestemming vorm te geven. Volgens Däniken zijn de overgebleven geschriften de hele tijd verkeerd vertaald. Wat we ooit God en de engelen noemden, waren in werkelijkheid buitenaardse wezens die genetische tests en social engineering uitvoerden voor hun eigen voordeel. Wat de menselijke beschaving door deze machinaties overkwam, werd gedocumenteerd als verslagen van de Ark van het Verbond en Ezechiëls buitengewone reis in een buitenaards ruimtevaartuig naar een ruimtehaven in een andere tijd. Erich von Däniken neemt ons mee voorbij de mythen en legendes die onze kijk op de geschiedenis hebben gevormd, om een ​​alternatieve kijk op historische gebeurtenissen, megalithische bouwwerken en archeologische ontdekkingen te presenteren. Tijdens elke aflevering leidt hij ons persoonlijk door zijn bevindingen die onze kijk op de wereld en de geschiedenis waarop we de monumenten van onze moderne samenleving hebben gebouwd, hebben hervormd

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥