...
Buitenaards

Grijze aliëns zijn bio robotten

5 Alien Species Already Walking Amongst Us – GOSTICA

Kolonel Philip James Corso onthult dat grijze aliens eigenlijk biorobots zijn

In 1997 bracht een voormalige kolonel van het Amerikaanse leger, Philip James Corso, een boek uit dat zelfs vandaag de dag een echte “bom” lijkt en waaruit later een groot aantal verschillende complottheorieën naar voren kwamen. Een bijzonder hoogtepunt in de lichamen van buitenaardse wezens.

The Day After Roswell werd onmiddellijk een sensatie onder ufologen en aanhangers van complottheorieën.

De auteur van het boek was Philip James Corso , een voormalige militaire kolonel die van 1942 tot 1963 in het Amerikaanse leger diende.

In het boek beweerde Corso dat hij persoonlijk de afdeling had geleid die het wrak van een UFO die in 1947 in Roswell (New Mexico) was gevallen, bewaakte en bestudeerde en veel geheimen en mysteries van deze gebeurtenis onthulde.

In het bijzonder verzekerde hij dat veel baanbrekende technische uitvindingen die in de volgende decennia verschenen, zoals optische vezels, transistors, nachtzichtapparatuur en computerchips, een direct resultaat waren van de studie van buitenaardse technologieën die werden gebruikt in de gecrashte UFO.

Het boek van Corso raakte zoveel verschillende complottheorieën aan dat zelfs ufologen het vaak als gedeeltelijk verzonnen of grotendeels overdreven beschouwden.

Tegelijkertijd stierf Corso zelf een paar maanden na de publicatie van zijn boek plotseling aan een onverwachte hartaanval.

Conspirologen denken dat hij simpelweg is vermoord omdat hij veel geheimen heeft prijsgegeven.

Kolonel Corso leed niet aan een psychische aandoening, was geen fanaticus, hij had geen obsessieve fobieën. Zijn hele militaire carrière toont hem dapper. daadkrachtige, uitvoerende en stoere commandant.

Lees ook:   🌎 Nasa Live Stream - Earth From Space : Live Views from the ISS

In 1945 verzekerde hij zich van de doorgang van duizenden Joodse vluchtelingen uit Rome, tijdens de Koreaanse oorlog werkte hij in inlichtingendiensten en controleerde hij krijgsgevangenenkampen in Noord-Korea, en na de oorlog werkte hij als werknemer van de National Security Council onder Eisenhower .

Over het algemeen past al het bovenstaande niet bij het feit dat hij eind jaren negentig plotseling geïnteresseerd raakte in UFO-onderwerpen, zijn boek uitbracht en ook herhaaldelijk deelnam aan een interview met de populaire paranormale radio “Coast to Coast AM”

En in een interview en in een boek beweerde Corso herhaaldelijk dat de Amerikaanse regering de waarheid over UFO’s en buitenaardse wezens verbergde om hiervan te profiteren in een technische doorbraak.

Volgens hem was zelfs Reagan’s beroemde Star Wars-initiatief (Strategic Defense Initiative) niet zozeer gericht tegen vijandige Sovjet-satellieten, maar tegen de mogelijke invasie van buitenaardse schepen in een baan om de aarde.

Dit kan lang worden besproken, maar terug naar de titel van dit artikel. In hetzelfde boek, ‘The Day After Roswell’, beschreef Corso niet alleen het wrak van een UFO, maar sprak hij ook over die ‘buitenaardse lichamen’. die werden gevonden in een gevallen object en ook zorgvuldig bestudeerd.

Volgens Corso gaven alle tekens aan dat deze ‘grijze’ aliens niet echt aliens waren, maar biorobots die speciaal door iemand waren gemaakt om op andere planeten te werken. Corso schreef dat, voor zover hij wist, niemand ooit echte buitenaardse wezens had gezien en dat alle ooggetuigen of ontvoerde personen alleen werden geconfronteerd met grootschalige en zwartogige ‘biomachines’.

Lees ook:   Tiamat & Nibiru/Marduk Battle [Enuma Elish] - Lost Book of Enki - The Beginning

Om dit te bewijzen beschreef Corso wat hij zag bij de autopsie van de lichamen van deze ‘Grijzen’. Ze hadden geen spijsverteringssysteem, terwijl hun lichaam elektronisch was verbonden met de besturing van het ruimtevaartuig.

“Misschien moeten we deze UBO’s (buitenaardse biologische objecten), zoals aangegeven in autopsierapporten, beschouwen als humanoïde robots, en niet als levensvormen die specifiek zijn ontworpen voor het afleggen van lange afstanden in ruimte en tijd”, schreef Corso.

“Hoewel doktoren niet konden begrijpen hoe hun lichaam qua chemie werkt, ontdekten ze dat het geen voor mensen onbekende basiselementen bevatte. Van bijzonder belang was de vloeistof die in hun plaats van bloed diende.

In deze biologische objecten werden de bloedsomloop en het lymfestelsel gecombineerd. Als er enige vorm van uitwisseling van voedingsstoffen was in deze systemen, dan zou dit alleen kunnen gebeuren via de huid of een externe beschermende coating die ze droegen, omdat ze geen spijsverteringssysteem hadden of een manier waarop de voedselresten het lichaam verlaten.

https://infinityexplorers.com/colonel-philip-james-corso-reveals-grey-aliens-are-actually-biorobots

Gerelateerde artikelen

Back to top button