web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

De atoombom van Oppenheimer ’trok de aandacht van buitenaardse wezens die bang waren dat we de aarde zouden vernietigen’

De ontploffing van atoombommen is niet de enige reden waarom de buitenaardse wezens ons bezoeken. Elk atoombommensquadron, verwerkingsfaciliteit, ICMB-locatie etc. hier, Groot-Brittannië, Frankrijk, Sovjet-Unie, Rusland, heeft een soort van UFO-surveillance gehad, de buitenaardse wezens hebben ons in de gaten gehouden sinds de creatie van atoombommen, omdat ze  bezorgd zijn over het feit dat wij de planeet vernietigen, maar ze  zijn ook bezorgd over het risico dat zij vormen voor hun eigen beschaving.

Dus nee, we zijn niet alleen…

 

 

Lees ook:   Heeft Anunnaki Mars Als Tussenstation Gebruikt? Bewijs Van Oude Kernwapens Op Mars
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken