web analytics
...
BuitenaardsMysterie

American Moon (English Version)

Reactie van iemand:

Belangrijker dan de vraag zelf: let op het gevoel dat je krijgt als je je realiseert dat je eigen regering dingen doet achter de schermen die je financiert, de hele tijd. Alleen al weten dat mijn regering Unit 731 door de vingers heeft gezien, is genoeg om me misselijk te maken.

En wat is dit dan?
https://www.facebook.com/Fabioloccizonderk/videos/254040923450015

Lees ook:   Gezicht van Jezus verschijnt in berg zand

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept