web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Bodemloos Gat Dat Naar Een Andere Dimensie Leidt

In 1997 ontving Art Bell, presentator van “Coast to Coast AM”, een populaire talkshow op de radio waarin vreemde gebeurtenissen en onverklaarbare verschijnselen werden besproken, een fax van ene Mel Waters. In de fax noemde Mel een ongewone kuil met onbekende oorsprong op zijn eigendom in Manastash, Washington. De put was “bodemloos” en maakte de dieren in het gebied zo bang dat er nooit vogels overheen vlogen. Kort daarna nodigde Art Bell Mel uit om op zijn radioshow te verschijnen, waar Mel de wereld kennis liet maken met wat een van de beroemdste mysteries van de 21e eeuw zou worden: Mel’s Hole.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥