...

30 november 2021

 

Verschrikkelijke ontvoering door buitenaardse wezens (ik weet alleen dat ze terug zullen komen)

Verschrikkelijke ontvoering door buitenaardse wezens (ik weet alleen dat ze terug zullen komen)

La falta de éxito de la búsqueda de señales extraterrestres inteligentes nos conduce a una paradoja, ya puesta por el físico Enrico Fermi en 1950, la gran pregunta que se formula es ¿donde esta todo el mundo? Se pueden citar al menos tres razones por las que una civilización se extendería: la exploración, la colonización y la supervivencia. #enricofermi #extraterrestre #ufologia #ovni #paradoja

Stel je voor dat je een buitenaardse ontvoering meemaakt, waarna je ontdekt dat dit niet de eerste keer was. De volgende ochtend wordt u wakker in uw bed en ontdekt u bloed. Welke andere verschrikkingen wachten op je?

Op een vroege ochtend in de winter van 1990 werd ik wakker uit een zeer diepe slaap, nerveus omdat mijn hart zwaar klopte. Het was 03.35 uur en het was nog donker buiten. Ik voelde dat er iemand in mijn slaapkamer was, maar het enige dat ik kon zien was een lichtpuntje in de hoek bij het dressoir. Plots grepen verschillende handen me vast van rondom het bed. Ik probeerde te schreeuwen maar kon niets bewegen of iets zeggen, er kwam niets uit mijn mond.

Binnen enkele seconden merkte ik dat ik op een koude, harde tafel lag, helemaal naakt en vreselijk ongemakkelijk. Ik keek om me heen en er waren vier kleine wezens met kappen op en in losse gewaden die om me heen stonden. Ze waren met elkaar aan het praten, maar ik begreep niet wat ze zeiden, omdat het klonk als het gebrabbel van een jong kind. Ik voelde dat iets me over mijn hele lichaam aanraakte, maar kon niets zien. De gezichten van de wezens hadden een vreemde gloed met doorhangende plooien van glanzende huid.

Na wat voor eeuwig leek, gingen deze wezens langzaam opzij en een mensachtige man liep naar mijn zijkant. Hij was lang, kaal en had een zeer bleke huid. Hij had ook grote ronde ogen en was erg slank. Hij kwam naar de tafel en begon met mij in het Engels te praten. Hij zei kalm dat hij verbijsterd was dat ik zo bang was, omdat hij de laatste keer dat we elkaar hadden ontmoet, duidelijk maakte dat hij zou terugkeren om een ​​gunst te vragen. Hij draaide zich toen om en hief zijn hand op, gebarend naar een vrouw die de kamer binnenkwam. Ze leek een normaal menselijk vrouwtje te zijn en best mooi. Ze had een kleine bundel in haar armen en liep naar me toe. Het was een baby, maar het had een bleke huid en zag er niet erg menselijk uit.

De lange man instrueerde me dat hij wilde dat ik het kind zou nemen en ervoor zou zorgen. Het had de liefde van een menselijke moeder nodig, omdat hun ras de emotie van liefde niet begreep. Ik vertelde hem dat ik dat niet kon, omdat ik al een kind had en het moeilijk genoeg was om mijn zoon alleen op te voeden, omdat de tijden momenteel moeilijk voor me waren. Hij hief zijn hoofd op en neer alsof hij het eens was met wat ik zei en streek zijn handen over mijn ogen. Ik moet flauwgevallen zijn omdat ik wakker werd en me in mijn bed bevond.

Lees ook:   Trots op Max : Jensen

Het was daglicht en ik dacht dat ik ongeveer 5 uur ‘weg’ was. Toen ik uit bed probeerde te komen, waren mijn benen en heupen erg stijf en pijnlijk. Ik stond voorzichtig op en zag twee grote vlekken nat bloed op de lakens.

Een paar dagen later besloot ik een afspraak met een arts te maken om er zeker van te zijn dat het goed met me ging. De arts adviseerde een volledige fysieke check omdat mijn bloeddruk hoger was dan normaal en mijn enkels waren gezwollen. In mijn plaatselijke ziekenhuis is een afspraak gemaakt voor röntgenfoto’s en bloedonderzoek.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, keerde ik een paar dagen na de tests terug naar het kantoor van mijn arts. Toen ik haar kantoor binnenliep, vroeg ze me te gaan zitten en legde ze uit dat mijn ene nier ontbrak. Ze zei dat het waarschijnlijk sinds de geboorte ontbrak en gewoon nooit werd opgemerkt. Ik vond dit moeilijk te geloven omdat ik mijn kind had gebaard en in het verleden andere röntgenfoto’s had gemaakt. Ik was het niet eens met haar beoordeling en kreeg de instructie dat ik zou moeten beginnen met het nemen van hypertensie-medicatie en dat ik regelmatig zou moeten worden gecontroleerd.

Ik ben ervan overtuigd dat de wezens mijn nier hebben verwijderd en andere experimenten op mijn lichaam hebben uitgevoerd. Hoewel het bijna 20 jaar geleden is sinds die ontmoeting, weet ik gewoon dat ze terug zullen komenn.

Heb je ooit gehoord dat organen en / of lichaamsdelen van ontvoerde mensen worden geoogst?

Ik hoop oprecht dat ik uiteindelijk wat antwoorden kan krijgen. RO
https://www.phantomsandmonsters.com/2020/02/appalling-alien-abduction-i-just-know.html

Het schijnt te gaan om the grey ones…
waarschijnlijk nazaten van ons allemaal, die in een verre toekomst er dus zo uit gaan zien, ze hebben dingen nodig van ons dna, hun oude dna, omdat dat van hen niet goed meer is.
Ze zijn wel wijzer, maar schijnen emotie te missen.
Niet verwonderlijk, als we nu zien hoe de mensheid al veranderd is in korte tijd, sinds men de mobiel uit vond en sommigen oftewel de meesten er geen genoeg van kunnen krijgen.
Dus al onze keuzes nu zijn hun gevolgen tzt.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten