...

15 juni 2021

 

Het is genoeg geweest. Teken de petitie!!!!!!!!! Nu het nog kan!

Het is genoeg geweest.

Dit kabinet is bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen dicht.

Er dreigt een ramp op de huizenmarkt. Onze pensioenen staan op het spel. Onze ouderen getroffen. Iedere maand komen er 20.000 werklozen bij. We moeten allemaal de prijs betalen voor het heilloze EU-avontuur. Nederland wordt kapot bezuinigd.

Elke Nederlander gaat het voelen. 2013 wordt een zwart jaar.

Ondertussen kiest dit kabinet voor ontwikkelingshulp, geld voor Brussel en Zuid-Europa, windmolens, multikul en kunstsubsidies. Het zijn de keuzes van de links-liberale elites die elke voeling met de realiteit hebben verloren. Niet de Nederlandse belangen staan voorop, maar de wensen van de eurofielen. Niet onze politici regeren, maar ongekozen bureaucraten in Brussel.

Wij tekenen verzet aan.

Werkend Nederland verdient belastingverlaging.
En dat kan ook. Door te kiezen voor de belangen van Nederland.

Het is nog niet te laat. Wij doen vandaag een beroep op dit kabinet te stoppen met slopen en te starten met bouwen.

Hoogachtend,

De fracties van de Partij voor de Vrijheid in de Staten-Generaal

https://www.tekenverzetaan.nl/

Het is wel leuk geweest toch?
Speelplaatsje Brussel, regering, straks richting afgrond.

 
woensdag 29 mei 2013 16:01
De PVV-fractie is geschokt door de ziekelijke bemoeizucht van Brussel over onze eigen begroting. Volgens de Europese Commissie moet NL nog meer bezuinigen, de hypotheekrenteaftrek nog sneller afbouwen en de huren nog meer verhogen. Kortom: Nederland nog sneller afbreken.

Wilders: “Laat Brussel diep in het moeras zakken. Wat onze economie nodig heeft is belastingverlaging. Dat kan worden gefinancierd door miljarden te snijden op onze uitgaven aan de EU, miljardensteun aan Zuid-Europese landen, ontwikkelingshulp en subsidies. En hoe eerder we loskomen van de Brusselse bemoeizucht en de EU en de eurozone verlaten, hoe beter”.

Lees ook:   Madonna 'Masterpiece' en zonen en dochters

https://pvv.nl/

Gerelateerde berichten