16 januari 2022

 

Vreemde gevallen waarin aliens aardbewoners genazen van ernstige ziekten

Vreemde gevallen waarin aliens aardbewoners genazen van ernstige ziekten

Commissions Archives | Page 7 of 13 | Vashta Narada's Galactic Art
Soms komen aliens naar mensen toe om ze niet te ontvoeren en sondes in bijzonder gevoelige delen van hun lichaam te plaatsen, maar met veel meer obscure doelen – bijvoorbeeld om ze te genezen van wonden of ziekten.

Boeken over UFO’s en buitenaardse wezens staan ​​vol met gevallen waarin mensen na ontvoeringen door buitenaardse wezens verschillende gezondheidsproblemen begonnen te krijgen. Van milde brandwonden tot de huid en oogaandoeningen, tot zeer ernstige pathologieën, waaronder kanker, en soms vergelijkbaar met de symptomen van stralingsziekte, die in sommige gevallen leidde tot de dood van de ontvoerde persoon.

Van tijd tot tijd kunt u in dezelfde boeken echter volledig tegengestelde gevallen vinden waarin aardbewoners (en zelfs hun huisdieren) werden genezen door buitenaardse wezens.

Er zijn echter zeer weinig van dergelijke gevallen, en het is ook moeilijk om ze toe te schrijven aan de uitvindingen en fantasieën van ooggetuigen. In dit artikel beschouwen we drie van dergelijke gevallen.

Abducted Italian man has photos of Aliens from planet “Clarion” - Alien UFO Sightings
Jaume Bordas

Het fascinerende verhaal van de Spanjaard Jaume Bordas werd voor het eerst beschreven in het boek van ufoloog Antonio Rieber in 1971 en viel vervolgens in de verzameling van de populaire ufoloog-astrofysicus Jacques Valle.

Bordas werd geboren in 1911 en was het grootste deel van zijn jeugd een erg zwak en ziek kind: hij leed aan hormonale deficiëntie vanwege problemen met de schildklier, dystrofie, en hij had ook een storing in de hypofyse.

Vanwege dit alles ontwikkelde hij zich langzaam en was hij extreem hard aan schoolmateriaal. Andere kinderen vonden hem op zijn zachtst gezegd een dwaas.

Alles veranderde toen Bordas 12 jaar oud was. Op een nacht werd de jongen plotseling wakker en voelde een sterk en onverklaarbaar verlangen om naar het terras te gaan en naar de lucht te kijken. Toen hij dat deed, zag hij in de nachtelijke hemel een groep driehoekige objecten die langzaam over zijn huis cirkelden.

Een van de schepen ging naar de grond en een man kwam eruit in witte kleren en een fel witte mantel. Hij was niet langer dan Bordas en sprak onmiddellijk tot het kind:

“We zijn naar je toe gekomen om je te beschermen. We weten dat je lijdt en we weten dat je ervan droomt een sterk persoon en een atleet te worden. Met onze hulp zul je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterk worden. We hebben voor je gezorgd en we zullen je nooit verlaten. Binnenkort zullen we weer naar je toe komen, maar neem dit geschenk voorlopig aan als een teken van vriendschap. ”

Volwassen Bordas en de kleine man die naar hem toe vloog

Alien Abduction Probe - Animated Gif & Free Sound Downloads
De kleine man legde iets in de hand van de jongen dat eruitzag als een stuk bruine karamel en beval het kind het meteen te eten, zeggend dat nu een compleet ander leven voor hem zou beginnen. De jongen slikte het “snoepje”, waarna het wezen terugkeerde naar zijn schip (het kind beschreef het later als een vliegtuig) en het vloog weg.

De volgende ochtend werd Bordas wakker met een ongewone nasmaak in zijn mond, alsof hij vol teer zat, en dus geloofde hij dat wat hij ’s nachts zag geen droom was.

Vanaf deze dag begon de verbazingwekkende fysieke transformatie van de tengere, magere en onderontwikkelde jongen. Hij begon aan te komen, lengte en zijn spieren begonnen zich te ontwikkelen. Gedurende 4 jaar veranderde hij in een energieke tiener, een sterke kerel die ook erg slim en nieuwsgierig was.

Young Bordas vond een passie voor het lezen van wetenschappelijke literatuur en raakte vervolgens geïnteresseerd in bergbeklimmen en begon de toppen te veroveren. Hij was de eerste Spanjaard die de berg Aiguille-Vert in de Franse Alpen in 1934 beklom, en in 1937 stak hij het Jura-gebergte in Frankrijk over en klom naar de top van Grand Chervoz.

Zoals zijn kleine man waarschuwde, waren er in het leven van Bordas veel meer opeenvolgende ontmoetingen met hem en andere wezens, en deze ontmoetingen gingen door tot de dood van Jaume Bordas, wat overigens pas gebeurde toen hij het eeuwfeest oversteeg.

Deceptive Extraterrestrial Message - Alien Resistance | Alien Resistance

Pierre Gemard

Deze zaak werd ook beschreven in een van de boeken van Jacques Valle en in eerste instantie was de naam van de ooggetuige daar verborgen, hij werd alleen aangeduid als “Doctor X.” Pas later onthulde Valle zijn echte naam.

Gemard werd geboren in 1930 in Frankrijk, opgeleid als arts en werd al snel populair in zijn regio. Samen met zijn vrouw en jonge zoon woonde hij in een grote villa op een heuvel op het platteland.

In de nacht van 2 november 1968 werd Gemar wakker uit een vreemd geluid. Het leek hem dat zijn zoon huilde en hij ging naar zijn kamer. Kort daarvoor verwondde Gemar ernstig zijn been met een bijl tijdens het hakken van hout en lopen was moeilijk voor hem, hij sleepte zijn gewonde been ernstig.

Toen hij in de kamer van zijn zoon kwam, zag hij. dat de jongen in zijn bed zit en met zijn vinger naar het raam wijst, waarachter iets fel flitste in het donker van de nacht. Maar Gemar besteedde om een ​​of andere reden geen aandacht aan deze eigenaardigheid, hij bracht het kind een fles melk zodat hij dronk en weer naar bed ging.

Lees ook:   Wat komt er boven het ijs uit ~Antartica

Later besloot Gemar nog steeds te zien wat daar aan de hand was en ging hij het balkon op. Hij zag een fantastisch schouwspel, zoals hij nog nooit in zijn leven had gezien. Twee grote, identieke zilver-witte schijven hingen laag in de lucht, met felgele lichten die eronder schenen.

Aan de bovenkant van de schijven was een lange antenne en aan de zijkanten waren twee korte antennes die schitterden toen de schijven dicht bij elkaar kwamen. Onderstaande figuur toont deze objecten.

Like a police sketch artist Kesara creates illustrations from actual events and descriptions from eye witnesses. All the art in this website is from actual events!
En toen plotseling twee schijven letterlijk samengevoegd tot één grote schijf en deze schijf vloog recht op Gemara af, die met een open mond op het balkon stond. Naderend vloog een witte straal uit de schijf en priemde Gemar in de borst.

Toen was er een luide knal en het object verdween in het niets, en daarna was alles bezaaid met ongebruikelijke witachtige vlokken, vergelijkbaar met suikerspin vlokken. Deze vlokken smolt snel.

Gemar leek niet gewond te zijn door de balk, maar hij had een sterke schok. Hij keerde snel terug naar bed, maakte zijn vrouw wakker en vertelde haar over alles. En pas toen merkten beiden dat het been beschadigd door een bijl Gemara nu volledig gezond is. Gemar begon te lopen en alles leek alsof hij zijn been helemaal niet had gewond en er was geen pijn.

En toen ontdekte hij dat niet alleen zijn been was genezen, maar ook het lelijke litteken van de wond die hij in Algerije kreeg, waar hij in het leger diende, ergens verdwenen.

In de volgende dagen begon Gemar andere eigenaardigheden te voelen. Hij begon af te vallen en had enige tijd buikpijn en een vreemde rode driehoek verscheen rond zijn navel, alsof hij op de huid was verbrand. En zijn zoontje had dezelfde driehoek.

Kesara Art // cancer cures | Flickr - Photo Sharing!
Toen waren er nog meer abnormale verschijnselen, vreemde patiënten kwamen naar Gemaru, hij begon plotseling verschillende keren in de lucht te zweven.

Om de realiteit van deze zaak te bewijzen, citeerde Jacques Vallee in 1985 een gedetailleerd rapport van een arts die Gemara onderzocht nadat hij gewond was geraakt in Algerije en vervolgens opnieuw nadat hij die UFO had ontmoet, en bevestigde dat het litteken van de wond in hem inderdaad volledig op een onbegrijpelijke manier was verdwenen.

Ray Hernandez hond

Het verhaal van Ray Hernandez werd beschreven in een boek van de Amerikaanse ufologe Diana Pasulka. Voordat hij de buitenaardse wezens ontmoette, was Hernandez een “koppige rationalist en atheïst”, werkte als advocaat en leefde in een gelukkig huwelijk met een vrouw genaamd Dulce. Dulce was een vrome katholiek van Mexicaanse afkomst, maar er was geen discussie over religie tussen hen.

In maart 2012 werd de geliefde hond, de oude Jack Russell Terrier van het echtpaar met de bijnaam Nina, erg ziek, verlamd onder de nek en na zwaar debat besloten ze hem in de dierenarts te laten slapen. zodat de hond niet lijdt.

De reis naar de dierenarts was gepland voor de ochtend en de hele avond bad Dulce tot God dat hij het dier van het lijden zou redden. ‘S Nachts kon Dulce nauwelijks slapen, en werd vroeg in de ochtend wakker en ging onmiddellijk naar de achtertuin om te controleren hoe de hond daar was.

Ray Hernandez

By Linda Porter. "'Shadow Beings' Bakersfield, California Teenage Abduction Case"
Zodra Dulce de binnenplaats op stapte, zag ze dat een onbegrijpelijk metaalachtig object met vier pootjes niet hoog boven de grond zweeft.

Het object was zo anders dan alle aardse vliegende mechanismen dat de vrome katholiek onmiddellijk op haar knieën viel en begon te bidden – ze besloot dat het een boze geest was en in haar gebeden vroeg ze de Maagd van Guadalupe om haar te beschermen en tegelijkertijd het lijden van haar hond te stoppen.

Alsof het voorwerp in reactie op de gebeden van de vrouw groen licht begon te knipperen, maar Dulce was nog banger en begon haar man te roepen.

Hernandez reageerde niet meteen, omdat hij dacht dat zijn vrouw net een muis of zoiets zag. Maar toen hij uit het raam keek, bevroor hij ook in shock toen hij een object in de lucht zag hangen.

Tegelijkertijd zag hij iets anders en niet hoe zijn vrouw dit object vervolgens beschreef. In plaats van een metalen cilindrische koepel met steunpoten, zag Hernandez iets dat op een hoop energie of plasma leek. Dit stolsel had inderdaad de vorm van een horizontale cilinder, maar met vage randen.

One of Us or Them

En Hernandez en zijn vrouw waren ongeveer 15 minuten in trance of shock, en toen eindigde alles abrupt en Renandez rende onmiddellijk naar beneden en rende de achtertuin in. Hij zag zijn vrouw daar, die gelukkig glimlachte en hun hond Ninya knuffelde, omdat de hond nu zo perfect gezond sprong, likte en blafte als ze nu was.

Dulce associeerde dit incident met haar gebeden tot de Maagd, en Hernandez raakte geïnteresseerd in het onderwerp UFO’s en werd uiteindelijk een ufoloog.

https://paranormal-news.ru/news/strannye_sluchai_kogda_inoplanetjane_vylechivajut_zemljan/2019-12-21-16516

De grijzen zijn waarschijnlijk afstammelingen van ons.. ons nageslacht dus!
NB!

https://www.openminds.tv/dr-michael-masters-ufos-could-be-us-from-the-future-october-29-2019/42495

Gerelateerde berichten