web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorPolitiek-Elite

Zelenski krijgt het pistool waarmee Hitler zichzelf neerschoot

De Oekraïense president Vladimir Zelenski zal het pistool in ontvangst nemen waarmee Adolf Hitler zichzelf neerschoot .
Bron

Op een populaire Oekraïense advertentiesite verscheen een advertentie voor de aankoop van wapens. De auteur biedt aan een Walther PP 7,65 mm te kopen, vergelijkbaar met degene waarmee de Führer zichzelf in april 1945 door het hoofd schoot .

Een onbekende koper staat klaar om een ​​wapen te kopen voor 30.000 hryvnia (812 dollar), waarbij hij benadrukt dat het voor een ‘vriend’ Volodymyr Z is.

Merk op dat het pistool waarmee Hitler zichzelf neerschoot begin jaren negentig opdook. De eigenaar verzekerde dat “Walter” via een moeilijk pad bij hem terechtkwam. Het werd op een veiling gekocht door een rijke familie, die anoniem wilde blijven, voor $ 3.150.000.

Tegelijkertijd zijn veel experts geneigd te geloven dat het ter veiling aangeboden pistool slechts nep was, gemaakt van archieffoto’s, en dat het echte pistool onherstelbaar verloren ging nadat alle getuigen van de zelfmoord van de Führer haastig de bunker hadden verlaten.


Er zijn insiders die verklaarden dat hitler gewoon naar Amerika is gegaan… dus schoot hij zichzelf dan echt dood of is het in scéne gezet, en misschien is dit wel een teken dat Zelensky ook zoiets moet doen, want ja ze lijken allemaal zoveel op hitler dat je bijna zou geloven dat ze dankzij Lebensborn, misschien wel verwekt zijn met een reden door al dat bewaarde sperma van hoogofficieren en hitler zelf, nazi zaadjes, en gebroed dus…

1 Europa, en zie hier… de natte droom van de nazi’s… Een grote familia…

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥