20 april 2021

 

Wat is er gaande met Poetin?

https://www.niburu.co/staan-we-op-een-historisch-keerpunt

-Poetin was vermist oid…maar ja?

https://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3903148/2015/03/13/Oud-gymnaste-bevalt-van-Poetins-kind.dhtml

-Als je vader wordt?

-Omdat Poetin een week niet in het openbaar was verschenen, groeiden de speculaties over zijn gezondheidstoestand.

-De Russische president zou in 2013 zijn echtgenote hebben verlaten voor Kabajeva, een voormalig topturnster.  Sinds 2007 is Kabajeva lid van de Staatsdoema en vertegenwoordigt ze de partij Verenigd Rusland.

-“Door Rusland zal de hoop voor de wereld komen”, zo zei Cayce. “Niet door wat men soms noemt Communisme of Bolsjewisme. Nee, maar vrijheid, vrijheid. Dat ieder mens zal leven voor zijn medemens. Dat principe is daar geboren. Het zal jaren duren voordat dit zich zal uitkristalliseren, maar toch zal vanuit Rusland de hoop van de wereld weer komen”.

-Ik ben fan van Edgar Cacye, op deze website zeker te vinden!


Anyways het podium is vast voor het feit dat zijn kind geboren is oid…

—–

Een andere theorie is dat hij in Zwitserland zou zitten omdat zijn vermeende vriendin en voormalig Olympisch turnster Alina Kabaeva daar zou bevallen van hun liefdesbaby. Ook dit heeft woordvoerder Peskov ontkend. Het Kremlin ontkent de relatie tussen de twee al vanaf het begin dat het gerucht over hun affaire de kop opstak.

Weer anderen beweren dat er een politieke crisis in het Kremlin is ontstaan door de moord op de Russische oppositieleider Boris Nemtsov twee weken geleden.

Op Twitter worden ook meldingen gemaakt van een ‘grote aankondiging’, die dit weekend door het Kremlin zou worden gedaan. Volgens de meldingen worden journalisten in Moskou gevraagd om dit weekend in de stad te blijven.

Lees ook:   Sensuele lentedansjes!

Grappig in Rusland zelf, lees je weinig over het feit dat hij weg is…?

Gerelateerde berichten