23 april 2021

 

GEVAARLIJKE ENERGIE van tweedehands spullen

GEVAARLIJKE ENERGIE van tweedehands spullen

Elk huis is vol met een breed scala aan spullen . Niet iedereen weet dat ze elk hun eigen energie hebben, die invloed kan hebben op onze gezondheid, welbevinden en stemming. Daarom is het erg belangrijk om dingen niet in je huis te behouden welke een sterk negatieve lading hebben.

Elk ding zijn eigen energie

My home will someday be filled with old phones. So cool.

Het lijkt erop dat het gevaar voor de mens kan zijn bv, vintage kralen, een exotische beeldje of een vaas, gedecoreerd met cryptische symbolen? Deze spullen hebben natuurlijk geen hersens, geen handen, ze kunnen  geen mes in de rug steken,  gif  in je eten stoppen maar er misschien wel toe leiden dat u een hartaanval krijgt. Daarom is alle informatie over de mogelijke dreiging van vele antieke oude artikelen als fictie benoemd door journalisten of afgedaan als moderne sprookje voor volwassenen. Tevergeefs!

Met het kopen van dingen op de rommelmarkt, loop je het risico dat het artikel vol zit van en  met  slechte energie van de  laatste eigenaar.

Elk ding heeft zijn eigen kracht, of beter gezegd, een eigen energie-component. Het hangt af van het materiaal van de bouw van het ding, door zijn schepper en de er op volgende eigenaren. De sterkste energetische afdruk op spullen laat zijn schepper achter, bijvoorbeeld degene die beeldhouwt een figuur uit klei, stopt het in een oven, en  verft het dan.

Als de auteur de spullen heeft gecreëerd  in een slecht humeur, bv. met een terminale ziekte, verdriet en rouw, of met een psychische aandoening, het beeld behoudt dan zeker een zeer negatieve indruk. Naar mijn mening, een dergelijke afdruk aan energie kan niet altijd worden verwijderd.

Dingen gemaakt met liefde en vol goede moed, door gezonde en spirituele mensen, dragen een positieve lading en hebben zelfs een krachtig positief effect op hun nieuwe eigenaars. Je neemt het in je handen en  meteen tilde het de stemming op en zelfs verbeterde het de gezondheid.

Wanneer vanuit de exportsector, zoals fabrieksartikelen, de fabriek die een artikel maakt heeft deze energetische informatie niet deze is dan afwezig, men kan een artikel in dit opzicht neutraal beschouwen. Het verzadigt daarna enkel de negatieve of positieve informatie van een  eerste eigenaar.

Antiek verzamelen – GEVAARLIJKE HOBBY

Vintage Vanity in Black. This is without a doubt the most beautiful dresser and re-do I have ever seen!

Er zijn dingen die mooi en origineel zijn, blijkbaar is dit hen niet te verwijten, maar om wat voor reden dan ook, wanneer je kijkt naar hen voel je, je verdrietig en op de een of andere manier ongemakkelijk. HNeem je het voorwerp in je handen, voel je misschien een kilte  een rilling en vervreemding. Zulke dingen moeten we ons ontdoen, het is het niet nodig om ze weg te geven aan vrienden en kennissen, de beste optie is gewoon – om dit te vernietigen en in de vuilnisbak te gooien; als  is het misschien heel erg jammer.

Voor wie houdt van  kopen in tweedehands winkels, antiekwinkels en antiekmarkten,  is het zeker  de moeite waard heel voorzichtig te zijn. By the way, het verzamelen van antiek – is een nogal gevaarlijke hobby, waarin het huis items uit de graven kan krijgen met een zeer sterke negatieve energie-lading.
Door antiquairs zijn er veel dingen die de revolutie, oorlog, familie tragedie, bloedgerichten overleefd hebben… Spullen zijn van een onbekende oorsprong en hebben dan een duister verleden. Dankzij deze spullen kan men dus een gezondheidsprobleem krijgen, problemen met het bedrijfsleven hebben, en zelfs zorgen voor disfunctionele gezinnen en zelfs ongelukken veroorzaken.

In 1991-1995 jaar werd in de westerse pers bericht over 20 gevallen van krankzinnigheid die zeer mysterieus waren en meer dan 50 onopgeloste sterfgevallen onder prominente verzamelaars van antiek en antiquiteiten. In 1991 hing zich de antiquarische Malcolm Jefferson uit San Francisco op, zo opende hij de trieste lijst, van in de Verenigde Staten nog 7 vreemde overlijdens van Antiquarisch.

Lees ook:   Anunnaki droom.

Antique Victorian Amethyst Ring, English, 18 Karat.

Tegelijkertijd tijdens deze mysterieuze “epidemie” van zelfmoorden en vreemde sterfgevallen (journalisten noemde het een epidemie “virus Jefferson”) is het verspreid naar Europa. In Engeland, 1992-1994, overleden 17 antiquairs  en in Spanje voor 4 jaar – 10, Frankrijk – 16 in Duitsland – 10.

Misschien werd de massale sterfte onder antiquairs veroorzaakt door de ontdekking van zogenaamde black archeologen, die werd beschermd door een zeer krachtige vloek.

Deze bevinding  bestond uit een set van objecten  in verschillende antiquairs VS en Europa. Het is mogelijk dat sommige items dodelijke lijn zo “liep” van de ene naar de andere vanuit de Oudheden.

Als je kleren koopt in tweedehands winkels

Bij het kopen van “schadelijke” dingen zal onze intuïtie ons meestal waarschuwen  en dan pas betalen. Als u geen nieuwe kleding is er niets aan de hand  u loopt dan vrijwel geen risico.

Loopt u wel het risico als u  de dingen in een kringloopwinkel koopt of tweedehands krijgt. Het feit dat er informatie van de vorige eigenaren in zit, stelt een aantal feiten ( helderzienden kunnen dit vaak wel waarnemen), en vervolgens werd dit door hen dan ook vaak bevestigd.
In geen geval  geen sieraden of kleding dragen die behoorde aan iemand die is gestorven aan  kanker, diabetes en andere ernstige ziekten. Sommige paranormaal begaafden zullen misschien over zulke dingen zeggen, in termen van energie-is het mogelijk om het “schoon te maken”, (Te zuiveren) maar het is beter om het niet te riskeren. Wie zal u een garantie geven dat het medium alle verwijderde  negatieve energie verwijderd van deze spullen en kleding?
Wat als hij een charlatan is …

vintage truck theme bedroom | Antique Truck / car / auto bedroom

In de tweedehands winkels kan je vaker iets kopen dat toebehoorde aan mensen die ziek waren en zelfs hieraan gestorven zijn. Gevaarlijk om zulke kleren te dragen die je kan  ​verzwakken in termen van energie (nu heel sterk bestand tegen deze energieen, zijn maar weinig mensen) die kunnen meebewegen met de kleren op je lichaam met energetische informatie over de ziekte en ze maken mensen dan ook echt ziek.

Natuurlijk, het is mogelijk en de mogelijkheid bestaat altijd dat u een tweedehands compleet nieuw kledingstuk tegenkomt  dat iemand  niet paste, of kleding, van een gezond en succesvol persoon te kopen. In dit geval is er geen bedreiging voor u, dan kunt u ook  positieve veranderingen verwachten  in uw leven. Maar is het, het risico waard, want  succesvolle en gezonde mensen zijn er niet zo veel?

Antique French Armoire with Roses c1920

U kunt de aanbevelingen over hoe de negatieve energie van het dragen vankleding te verwijderen  vinden. Er wordt bv voorgesteld om de dingen te wassen in zout water, en dan zo lang mogelijk tijdens het spoelen ze onder stromend water te spoelen, vervolgens drogen in de zon. Natuurlijk, in de meeste gevallen zal dit schoonmaken eindigen met gunstige resultaten, maar nog steeds is het het risico niet waard. Echter, als je na het dragen van 2e hands kleding  (zonder behandeling of na), je een  een gevoel van vrolijkheid, lichtheid en vreugde, geven, dan is het vervolgens, het meest waarschijnlijk, met deze kleding wel in orde.

Soms krijg je giften van mensen die duidelijk negatief denken aan u op u van toepassing. Wat te doen met deze geschenken? Dergelijke geschenken moeten niet in huis worden opgeslagenbeter dit weg te gooien of aan de lommerd te geven. Het is niet nodig om hen dan ook door te geven aan vrienden of geliefden.

Andrey Sidorenko

Vertaald (Snelll) door AngelWings

Gerelateerde berichten