web analytics
11:11 Dubbele getallen
Spiritueel

‘Gratis’ lunchroom in De Pijp

‘Gratis’ lunchroom in De Pijp

AMSTERDAM –
Je kunt er weglopen zonder te betalen: in de Amsterdamse wijk De Pijp zit sinds kort de ‘gratis’ lunchroom Trust. De eetgelegenheid hanteert geen vaste prijzen, alleen ‘vertrouwen en liefde’. Mensen kunnen er zelf bepalen hoeveel ze neertellen voor hun eten.
”Ons doel is vertrouwen uitdragen. Daarvoor moeten we geld totaal loslaten en erop vertrouwen dat we krijgen wat we nodig hebben om dit runnen”, vertelt Hugo Leemhuis, mede-eigenaar van de lunchroom, in Het Parool.
Hoewel er geen vaste prijzen zijn, is er tot nu toe nog niemand weggelopen zonder te betalen. ”Het gaat prima”, aldus Leemhuis. ”Wij zien trouwens niet precies wat iemand geeft, alleen het totaalbedrag aan het einde van de dag weten we.”

Bijzonder vast gerund door engelen! 🙂

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥