web analytics
11:11 Dubbele getallen
ReincarnatieSpiritueel

Toegang tot de Akasha-kronieken om de naam en het doel van uw ziel te leren hypnose

De Akasha-kronieken bevatten alle informatie sinds het begin der tijden. Hoewel er niet-materiële en niet-lineaire tijd zijn, heeft het onderbewustzijn toegang tot de Akasha-archieven met behulp van geleide beelden. Deze hypnosesessie neemt je mee door diepe ontspanning en stelt je in staat om met je energetische zelf in contact te komen. Je gaat dan door een draaikolk naar de hal van archieven waar je je zielsnaam leert kennen, andere vragen kunt stellen over dit of vorige levens en meer te weten kunt komen over je hogere doel.

Lees ook:   God vertelt oorlogsveteraan wat hij van ons wil tijdens bijna-doodervaring (BDE)
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥