web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Neptunus in de huizen

Neptunus in de huizen van je horoscoop

Neptune Symbol in Astrology #astrology #neptune #symbols #neptunesymbol #astrologysymbol

Neptunus in 1: Je persoonlijkheid voelt wispelturig, onstabiel, je weet niet echt wie je zelf bent, vertrouwend op meerdere personen  om je onzekerheden en angsten te verbergen. Je hebt de neiging eigenschappen op te pikken van de mensen waar je het dichtst bij in de buurt bent.

Neptunus in 2: In je hoofd heb je nooit teveel. Je gelooft dat geld je een kaartje kan kopen uit pech. Luxe is een fantasie. Het voelt alsof je spullen je leven kunnen redden, dus je koestert ze met hart en ziel.

Neptunus in 3: Fictie is altijd beter dan de echte deal. Je denkproces is vaak vertroebeld met afleidingen, dagdromen is een onderdeel van je aard. Je bent gemakkelijk gehypnotiseerd door wat op dit moment goddelijk lijkt

Neptunus in 4: Je zoekt bescherming op plaatsen waar je het niet zult vinden. Je jeugd heeft een leegte in je achtergelaten, dus je probeert het te vullen door illusies te creëren van een perfect huis in je geest, en te proberen je definitie van een perfect gezin opnieuw te creëren

Neptunus in 5: Overdreven dramatisering van liefde. Je bevindt je in de cloud negen of bent extreem hartverscheurend. Je idealiseert romantiek en dagdroom over intense zaken. Glamour en kunst trekken je aan, omdat je een gevoel van plezierig escapisme hebt.

Neptunus in 6: Gekenmerkt door overgevoeligheid en het vermijden van regels, schema’s, plannen en routines. Gemakkelijk verveeld door dagelijkse activiteiten, en over het algemeen comfortabel tussen rommel en  ongeorganiseerde ruimtes. Werk moet inspirerend zijn.

Neptunus in 7: Codependent en gemakkelijk gehecht, meer aan de ideeën die je over mensen verzint, dan aan hen. Je spiegelt het gedrag van anderen. Je verheerlijkt romantische relaties, waarbij je gebreken vaak negeert. Je wilt opslaan, of worden gered door je geliefde.

Neptunus in  8: Overweldigend verlangen om de dood te begrijpen, de menselijke geest en alles wat onverklaarbaar complex is. Emotionele wonden zijn erg zwaar voor je en je kunt ze moeilijk loslaten. Zelfvernietigingstendensen zijn vertrouwd.

Neptunus in 9: Hopeloos en misleidend optimisme, onophoudelijke zoektocht om ‘hemel’ op aarde te vinden, niet door fysiek genot maar door existentiële vervulling. Je wordt meegesleept door beloften van het overstijgen van het alledaagse

Neptunus  10: Je bent in de war over je plek in de wereld en je lijkt geen doel in het leven te vinden. Gekenmerkt door een obsessie met reputatie en je positie in de samenleving. Beïnvloedbaar en onzeker over carrièremogelijkheden

Neptunus in 11: Gemakkelijk beïnvloed door vrienden, vaak niet in staat om kwade bedoelingen en kwade bedoelingen achter de acties van mensen te zien. Betoverd door de mogelijkheid om de wereld te redden, maar ook daardoor te leeg te raken.

Neptunus in 12: Je voelt je kwetsbaar en overbelicht, dus je sluit je af en voelt je dan eenzaam. Blijvend ontevreden over wat het leven je geeft, dus meestal hopeloos en verloren. Fantasie is beter dan de werkelijkheid.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥