web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologieWeer

De weersvoorspellingen voor 2016

De weersvoorspellingen voor 2016

flower of life, fleur de vie:

Februari 2016: voor februari verwacht ik geen noemenswaardige verandering in vergelijking met januari, rond de 18e zou het nog best even kunnen vriezen (en daarna).

Maart 2016: vanaf de 6e wordt het warmer, maar er is veel kans op regen. Rond de 25e kan het even kouder worden, tenzij het de dagen ervoor juist koud was, dan draait het de warmere kant op na de 25e.

April 2016: Vanaf de 6e wordt het warmer en droger, het kan echt heerlijk weer worden, met een weersverandering op of rond 17 april.

Mei 2016: Mercurius loopt retrograde en die gooit wel vaker roet in mijn voorspellingen, maar normaliter moet het een superzachte maand worden, heerlijk voor de tuin. Mercurius gaat de 22e recht lopen en kan even wat verandering brengen, na de 25e lijkt het prachtig weer om te zeilen en te fietsen.

Juni 2016: prima weer maar mogelijk wel wat natter dan normaal. Rond 13 juni kan het ofwel ophouden met regenen of juist beginnen, maar niet voor echt lang. Er kan ook steeds een verfrissend windje zijn. Er kan een weersverandering zijn op 29 juni waarna het steeds warmer wordt.

Juli 2016: Het wordt een heerlijk warme zomermaand, de tweede helft warmer dan de eerste. Onweer rond 29 juli.

Augustus 2016: Het behoort een warme maand te worden zeker vanaf 3 augustus al kan het wat minder worden als Venus in Maagd gaat lopen rond 6 augustus. Ook kan Saturnus even drukkend of kouder weer geven als hij direct gaat lopen in het weekend van 12-14 augustus. Daarna hoort het weer zich opnieuw te stabiliseren met een zeer aangename temperatuur.

Lees ook:   Astrologie leuke weetjes

September 2016: het wordt een prachtige Indian-summer maand en misschien niet eens een Indian summer maar echt lekker warm tot de 28e, dan treedt opeens de kou in.

Oktober 2016: Ik verwacht dat oktober superkoud begint met iets vriendelijker weer vanaf 8 oktober en nog iets vriendelijker weer met mogelijk iets hogere temperaturen vanaf de 19e, maar overall blijft het een koudere periode dan we gewend waren voor oktober en dat wordt er voorlopig niet beter op.

November 2016: Het is goed mogelijk dat het gaat vriezen op 10/11 november. Het kán zijn dat het na de 13e weer iets warmer wordt, door een meer warmere wind. Als Neptunus op 20 november omkeert kan het 180 graden omkeren wat neerslag betreft.

December 2016: December wordt naar verwachting ook een stuk kouder dan vorig jaar, met veel kans op vriezen. Op 19 december gaat Mercurius retrograde lopen en zo’n periode kan het omgekeerde weer geven dan ik voorspel merkte ik al vaak, maar met Mars vanaf 20 december in Vissen treedt de dooi ook in, wel komt er veel neerslag dan. Op of rond de 29e kan het stormachtig weer zijn.

© Joyce Hoen, 2016

Planeetprincipes en het weer

Zon: zonnig (zonnevlekken zorgen voor atmosferische storingen),

Maan: wisselvallig

Mercurius: wind

Venus: zacht

Mars: temperatuur

Saturnus: kou

Uranus: wind en onweer (elektrisch geladen lucht)

Neptunus: regen, mist, beheerst de luchtvochtigheid

Pluto: storm

https://www.astrologie.ws/2013.htm

however I am loving the spring rains right now.:

Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥