AngelWings

Herinnering 1

Op bezoek bij een kennis ooit, liet diegene ons weilanden zien, en dus, enorm veel gras. Overal was dus gewoon gras.
Verder weg, was dan een strand ofzo…Echt ver weg in de verre verten.
Zullen we daar heenwandelen? Vroeg diegene.
Nu haat ik wandelen enorm!
Kindertrauma…
kan ik niets aan doen. Jwz uren wandelen door een bos, de weg kwijt zijn, die volwassenen dus, en uiteindelijk gewoonweg kapot aankomen godzijdank, bij die auto…damn wat een eind urennnn voor mijn gevoel, laat staan de stad in! (3 uur, als kind is dat zoiets als  6 uur, oh ja en eeuwig de hond moeten uitlaten in dezelfde wijk…saai! OMG!!!! Trauma’s)
En ik keek ernaar en dacht shit,… dat is echt kilometers lopen en dan nog hetzelfde zien,… wat ik dus nu al zie.
Nothing new… ik zei nee…
Gelukkig hoefden we niet kilometers lang te wandelen door gras… veel gras, echt enorm veel gras!!!!!!!
Bizar zoveel gras………Nooit zag ik zoveel gras!

Lees ook:   Nieuw trance nummer gemaakt 11:11

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button