24 april 2021

 

Het vage nieuws nieuws

vr 25 nov 2011, 09:10 

    
Nederlanders maken dodelijk griepvirus ROTTERDAM – 

De VS maken zich zorgen nu Nederlandse onderzoekers erin zijn geslaagd een superdodelijke variant van het vogelgriepvirus te creëren. Amerikaanse deskundigen zijn bang dat terroristen geïnspireerd raken.
 Volgens de Volkskrant wordt uitgezocht of het wel wenselijk is om de onderzoeksgegevens te publiceren.

Ron Fouchier, hoogleraar virologie aan het Rotterdamse Erasmus MC, slaagde erin om de zeer besmettelijke variant te maken van het vogelgriepvirus H5N1. Hij deed dat in opdracht van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit NIH.

De Amerikanen zijn nu bang dat de informatie in verkeerde handen valt en terroristen het virus als biologisch wapen zullen inzetten

—Nu hebben de Amerikanen natuurlijk wel die informatie! Hoe ziek is het om een dodelijk virus te maken, het is vast niet de eerste keer.—

====
vr 25 nov 2011, 09:49
Noorwegen bouwt gevangenis voor Breivik OSLO –  Noorwegen gaat speciaal voor aanslagpleger Anders Behring Breivik een nieuw cellencomplex bouwen.

Zo kan hij met andere gevangenen omgaan.(Met of zonder gun!??????)
 Dat heeft directeur Knut Bjarkeid van de gevangenis bij Oslo waar Breivik nu vastzit, vrijdag bevestigd tegen Noorse media.

 Breivik zit nu alleen op een afdeling, (Ja dat is heel erg zielig!!!!!!!!!! Vreselijk wat een ramp die arme kerel helemaal alleen! Hij heeft vele jongeren vermoord!!!!Arghhhhh!)omdat Noorwegen anders zijn veiligheid  (eh hahahahahahahaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Bwahahahahahahaaaaaaaaaaa!~Retards of niet?)
niet kan garanderen en een uitbraak (¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿) niet kan voorkomen. In de nieuwbouw zal plaats zijn voor maximaal vier gevangenen. Het complex wordt streng bewaakt, vergelijkbaar met de Extra Beveiligde Inrichting in het Nederlandse Vught.
(Dat zegt al veel! Natuurlijk!)

Breivik (32) heeft bekend achter de aanslagen van 22 juli te zitten. In het centrum van Oslo liet hij een bom ontploffen, op een nabijgelegen eilandje schoot hij om zich heen. In totaal kwamen 77 mensen om het leven. Het proces tegen Breivik begint waarschijnlijk in de eerste helft van 2012. 🙁

====
‘Faal-bestuur onderwijs weren’ DEN HAAG –  Als het aan de PvdA ligt, worden falende bestuurders geweerd uit het onderwijs. Zij mogen dan geen nieuwe school stichten.
 Foto: Theo Terwiel
 Dat staat volgens RTL Nieuws in een initiatiefwetsvoorstel van de partij.

De fractie wil zo voorkomen dat er nog meer zwakke scholen bijkomen in Nederland. Nog ongeveer 137.000 leerlingen krijgen les op zwakke of zelfs zeer zwakke scholen.

Onlangs moest het Islamitisch College in Amsterdam de deuren sluiten. Het onderwijs was er te slecht. De bestuurders van die instelling willen weer een nieuwe school oprichten, maar als het wetsvoorstel wordt aangenomen dan is dat plan van de baan. (Hmmz wel een goede zaak natuurlijk! Geen centjes voor slecht geleverd werk!)

======
do 24 nov 2011, 21:09
Rage: Dronken van winegums MIAMI –  Amerikaanse docenten hebben te kampen met een zoveelste hype onder hun leerlingen: snoepjes die uren worden geweekt in alcohol. Tieners snoepen in de klas massaal van de winegums.
 
 “We hebben het geprobeerd”, zegt Debi MacIntyre van een organisatie die drankmisbruik bij jongeren onderzoekt, tegenover nieuwssite ABC. “Je legt een paar gummyberen in een kom met drank en de volgende ochtend is alle alcohol verdwenen. Ze kunnen behoorlijk wat opnemen.” De beertjes zouden twee keer zo groot kunnen worden.

Lees ook:   Second Life maar weer eens proberen!

Een 17-jarige jongen uit Florida. “Je krijgt een kick van de alcohol en ze zijn een stuk lekkerder dan shots. Je neemt gewoon een handje beertjes. Als mijn ouders die gummyberen in mijn rugzak zien, zullen ze er niets van denken.”

Hoe populair de lekkernij is, blijkt wel uit de Facebookpagina die in het leven is geroepen voor de drankbeertjes. De politie van Florida heeft de snoepjes getest. Een agent was na het eten van de beertjes zo dronken dat hij niet meer kon autorijden. 😀

=======
do 24 nov 2011, 18:10 

    
Hond terroriseert bejaarden SCHIEDAM –  Een valse hond terroriseert in Schiedam tientallen bejaarden. De ouderen uit Schiedam zijn doodsbang en enkelen van hen zouden zelfs al meerdere keren zijn gebeten door het dier.
 Het baasje van de hond zou al gesprekken hebben gehad met de woningstichting, maar zonder resultaat.
(Eh pak je die gast toch op smijt hem in de bak en die hond haal je uit huis!)

“Ik kijk voordat ik naar buiten ga altijd op de klok. Ik weet namelijk precies hoe laat de hond wordt uitgelaten en dan wil ik echt niet buiten zijn “, zegt bewoonster Greta Schaap tegen RTV Rijnmond. Een aantal ouderen zouden meerdere keren zijn gebeten, soms met een ziekenhuisbezoek als gevolg.

De woningstichting en de politie hebben de zaak in onderzoek.
(onderzoek wat klinkt dit slap zeg! Ze moeten iets doen, in feite zou men alle bejaarde familieleden van die politie en die woningbouw voor straf daar elke dag langs moeten laten lopen!!! Eens kijken hoe snel men dan wel iets doet!!!!!!!)
Ziekenhuis aborteert verkeerde foetus
 
© Thinkstock
Een ziekenhuis in het Australische Melbourne heeft dinsdag de verkeerde foetus geaborteerd. Het ging om de gezonde helft van een 32 weken oude tweeling. Op medisch advies hadden de ouders ingestemd met het weghalen van de andere foetus, waarbij een afwijking was geconstateerd.

Nadat was gebleken dat per abuis de gezonde helft van de tweeling was geïnjecteerd met een dodelijk middel, werden bij een spoedingreep beide foetussen verwijderd met een keizersnee. Dat meldt de Australische krant The Age.

Het ziekenhuis geeft de fout toe. De foetus die aanvankelijk het doel was van de ingreep, leed aan een zeer ernstige hartafwijking. Door middel van echoscopie was voor de operatie tot driemaal toe geverifieerd of de juiste foetus zou worden weggehaald. Naast de echoscopist waren daarbij de echtgenoot van de zwangere vrouw, een verpleegkundige en een arts aanwezig. (Redactie)

 Tjah prutsen met de natuur hé?

Gerelateerde berichten