web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteWetenschap & Ontwikkeling

Alles veranderde nadat CERN weer werd ingeschakeld

https://youtu.be/rwIBQ2AAFT4?si=NsxLjPrjneAxqmTo

Duik in de geestverruimende Nexus! Ga met ons mee op een kosmische reis en onderzoek de intrigerende verbinding tussen CERN, het Mandela-effect en tijdmanipulatie. 🕰️ Ontdek het verbluffende bewijs van grote realiteitsverschuivingen die miljoenen mensen delen: herinneringen aan gebeurtenissen die nooit officieel hebben plaatsgevonden. 🌌 Zijn we getuige van de manipulatie van ons collectieve bewustzijn, of is er iets buitengewoons aan de hand? Maak je vast voor een rit door de onbekende rijken van de werkelijkheid!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥