web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Wetenschap & OntwikkelingGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Cynthia-bacterie eet geen olie, maar levende organismen

Cynthia-bacterie eet geen olie, maar levende organismen

Cynthia is een kunstmatig organisme met een volledig door een computer ontworpen genoom dat bestaat uit speciale ketens van “watermerken” en dat, zoals alle andere levende organismen op aarde, geen natuurlijk DNA bevat.

 

Het lijkt erop dat de poging om met behulp van het eerste synthetische micro-organisme de olievervuiling van de Golf van Mexico het hoofd te bieden, helaas is beëindigd. In plaats van rustig koolwaterstoffen te eten en nergens meer aandacht aan te besteden, begon een kunstmatig gemaakt monster genaamd Cynthia levende wezens aan te vallen, inclusief mensen.

“Goedkoop en opgewekt” – uiteraard liet British Petroleum zich door dit principe leiden toen ze besloten de gevolgen van het ongeval in 2010 in de Golf van Mexico op te heffen. Een gigantische olieramp was om de Cynthia-bacterie die kunstmatig in de VS was gefokt, te vernietigen. Noch dure olielokalisatie voor u, noch chemische kosten …

Op 20 april 2010 vond er een explosie plaats op het half afzinkbare olieplatform van een ultradiep boren van een Zuid-Koreaanse productie die eigendom was van British Petroleum, wat leidde tot een olie-lozing van meerdere maanden in de wateren van de Golf van Mexico.

Tussen april en september 2010 stroomde minstens vijf miljoen vaten olie. De koolwaterstofvlek besloeg een oppervlakte van meer dan 100.000 vierkante kilometer en vernietigde al het leven binnen zijn grenzen. Bovendien veranderde zo’n hoeveelheid stroperige substantie de circulatie van oceaanwater van verschillende temperaturen, wat leidde tot de verzwakking van de warme Golfstroom en extreem onaangename klimaatveranderingen in Europa.

British Petroleum bevond zich in een catastrofale financiële situatie: naast directe verliezen moest ook de schade als gevolg van de milieuramp worden gecompenseerd, evenals de economische verliezen van de visserij en het toerisme. Begin 2013 bedroegen de betalingen van BP op deze gronden 27 miljard dollar.

Zie ook: Kunstmatige cel – succes of bedreiging voor de mensheid

Enorme financiële verliezen speelden blijkbaar een belangrijke rol in het feit dat ze besloten de gemorste olie onconventioneel te liquideren met behulp van de kunstmatig verwijderde Cynthia-bacterie.

Hoe en waarom werd Cynthia naar buiten gebracht?
Dit micro-organisme ( Mycoplasma laboratorium ) is gefokt bij het American Institute of J. Craig Venter, een pionier op het gebied van genetische manipulatie in het eerste decennium van de 21e eeuw.

Twintig wetenschappers, onder leiding van Nobelprijswinnaar Hamilton Smith, konden de parasitaire bacteriën Mycoplasma genitalium jongleren met chromosomen om het zogenaamde ‘minimale bacteriële genoom’, de Cynthia-bacterie, een kunstmatig organisme met een volledig computergegenereerd genoom dat bestaat uit speciale ketens van ‘watermerken’ en bevat, zoals alle andere levende organismen op aarde, geen natuurlijk DNA. Een van de kenmerken van Cynthia is het vermogen om ruwe olie snel en efficiënt te verwerken, terwijl het actief vermenigvuldigt.

In 2011 werd Cynthia gelanceerd in de Golf van Mexico en het begon: olievlekken begonnen echt voor onze ogen af ​​te vallen, het gebied van vervuiling begon snel af te nemen.

Hoe schakelde de bacterie Cynthia over op levende organismen
De bacterie liet echter al snel organische stof achter in de vorm van olie en schakelde over op levende organismen. Massale sterfgevallen volgden

-vogels in Arkansas (meer dan 5000),
vissen voor de kust van Noord-Louisiana (meer dan 100.000),
-128 BP-werknemers die betrokken zijn bij noodhulp worden ziek,
ze waren echter niet verplicht om naar openbare ziekenhuizen te gaan om informatielekken te voorkomen …

-Mensen die in de Golf van Mexico baden, waren bedekt met zweren en stierven na een paar dagen door pijn: zweren vormden zich ook in de inwendige organen, wat inwendige bloedingen veroorzaakte en de dood garandeerde.

De Amerikaanse media schreven over de dood door een onbekend virus. Amerikaanse autoriteiten verbergen informatie over de omvang van deze ramp, maar een studie van de Universiteit van het District of Columbia kan een idee geven, volgens welke ongeveer

-40 procent van de inwoners van de gebieden grenzend aan de Golf van Mexico acute ademhalings- en huidaandoeningen opliep, en een op de vier plannen om hun woonplaats te veranderen.

-Een onbekende ziekte treft ook de bewoners van het noordpoolgebied:

-de massale dood van zeehonden gaat gepaard met

-huidletsel

-en inwendige organen van dieren.

Dierenartsen uit de autonome regio Chukotka merkten op dat er bij de dode zeehonden geen tekenen van infectieziekten of stralingsletsels werden gevonden, er zijn meer diepgaande onderzoeken gepland. De massale dood van zeehonden werd geregistreerd in Alaska, nabij de stad Barrow. De tekens zijn vergelijkbaar …

Ondertussen heeft de kunstmatige bacterie Cynthia het vermogen om snel te vermenigvuldigen, zichzelf te reproduceren en te functioneren in de cellen waarin ze binnenvallen. Cynthia kan niet worden vernietigd door antibiotica en kan zich met regen verspreiden, waardoor het kan veroorzaken:

– uitslag
-en allergieën.
Afgaande op deze eigenschappen is het organisme waarin Cynthia binnenkomt gedoemd te mislukken.

Recente studies hebben aangetoond dat bacteriën al de Golfstroom hebben bereikt, die Europa wast. Wat de gevolgen kunnen zijn als de gegevens over de dodelijkheid van de bacil worden bevestigd, valt alleen te raden. De rekening gaat in geen geval naar zeehonden …

De conclusie is simpel – omwille van een cent, vergeleken met de omvang van een mogelijke planetaire ramp, redde de transnationale reus BP en de pasgeboren “dokters Moro”, in vergelijking met de omvang van een mogelijke planetaire ramp, hoogstwaarschijnlijk de geest uit de fles: de natuur creëerde niets als een kunstmatige bacterie, respectievelijk, er is geen compenserend tegengif tegen haar. Zal het zo snel mogelijk kunnen worden gecreëerd om een ​​garantie te hebben tegen een mogelijke pandemie? Hierover bestaat geen zekerheid.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/science/1170492-sintiya/

Weer een prutsbacterie gemaakt om te helpen ja ja…het helpt niet alleen het vernietigd!

Wat een schandaal dit.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥