...

02 december 2021

 

UFO voert een ongelooflijke ontwijkingsmanoeuvre uit vanaf een laserpointer

De bizarre UFO werd niet zo lang geleden waargenomen terwijl hij deze super complexe ontwijkingsmanoeuvres uitvoerde nadat een laserpointer er recht op af kwam.

Het incident vond plaats op het Big Bear Lake vanuit Californië toen de getuige alle vreemde gebeurtenissen op camera vastlegde, die in wezen aan het publiek aantoonden dat deze UFO’s echt zijn en dat ze geen enkel risico nemen met mensen.

Sommige complottheoretici zijn van mening dat het niet de eerste keer was dat de UFO lasers probeerde te ontwijken, omdat hij de manoeuvres meteen deed.

Het gedrag van de UFO kan betekenen dat het leger momenteel buitenaardse rassen bestrijdt met hun eigen lasergestuurde wapens. De theorie lijkt misschien een beetje, maar het zou verklaren waarom de UFO die plotselinge reactie had.

De originele poster van de clip ging zelfs zo ver dat de uitwijkmanoeuvres werden vergeleken met een geautomatiseerde auto wanneer deze op het punt staat iets te raken.

De vergelijking is misschien niet de moeite waard om te diep te graven. Deze ontmoeting kan echter bewijzen dat UFO’s echt zijn en dat ze zich ongelooflijk bewust zijn van hun omgeving tot het punt waarop alleen een laser hen onmiddellijk kan waarschuwen, omdat ze in wezen proberen het koste wat kost te ontwijken.

Bron

Hier nog meer van deze uploader

 

 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Vrouw gezocht om van een Neanderthaler te bevallen

Gerelateerde berichten