web analytics
...
U.F.OBuitenaards

UFO-slag bij Neurenberg, Duitsland in 1561: Massale UFO-waarneming in de oudheid

UFO-slag bij Neurenberg, Duitsland in 1561: Massale UFO-waarneming in de oudheid - Infinity Explorers

Veel mensen denken dat het UFO-fenomeen of de gebeurtenissen die ermee verband houden pas recent zijn, maar er is een gebeurtenis die teruggaat tot de UFO-slag om Neurenberg in 1561.
Afgezien van de theorieën die gebaseerd zijn op tijden van oude beschavingen zoals de Sumeriërs, die hebben geschriften en tekeningen achtergelaten waar kan worden geverifieerd dat ze de aanwezigheid hadden van wezens, vliegende objecten en gebeurtenissen die geen verklaring hadden.

Er is een gedocumenteerd nieuwsbericht over een gebeurtenis die meer dan 450 jaar geleden in de lucht van Duitsland plaatsvond.
Het verhaal dateert uit 1561, waar een heel vreemde gebeurtenis wordt beschreven toen de zon opkwam op 14 april van dat jaar in de Duitse stad Neurenberg.

Veel mensen denken dat het UFO-fenomeen of de gebeurtenissen die ermee verband houden pas recent zijn, maar er is een gebeurtenis die teruggaat tot de UFO-slag om Neurenberg in 1561.Afgezien van de theorieën die gebaseerd zijn op tijden van oude beschavingen zoals de Sumeriërs, die hebben geschriften en tekeningen achtergelaten waar kan worden geverifieerd dat ze de aanwezigheid hadden van wezens, vliegende objecten en gebeurtenissen die geen verklaring hadden.Er is een gedocumenteerd nieuwsb

Dit is een van de vele verbazingwekkende verhalen die veel impact hebben gehad in de UFO-wereld. De mensen die in de Duitse stad Neurenberg woonden, werden verrast door een ongewone gebeurtenis die ze nooit hadden gezien.
Ze zagen de ontwikkeling van wat ze beschreven als een luchtgevecht, van een grote gloed, als het verschijnen van gekleurde bollen, kruisen, cilinders en de waarneming van een enorm zwart object dat de vorm van een pijl had, evenals een noodlanding in een site verwijderd van de stadsgrenzen.
De volledige uitleg werd korte tijd later gedetailleerd door Hans Glaser, een lokale kunstenaar die het gebeurde in een houtgravure vastlegde.

Dit is een van de vele verbazingwekkende verhalen die veel impact hebben gehad in de UFO-wereld. De mensen die in de Duitse stad Neurenberg woonden, werden verrast door een ongewone gebeurtenis die ze nooit hadden gezien.Ze zagen de ontwikkeling van wat ze beschreven als een luchtgevecht, van een grote gloed, als het verschijnen van gekleurde bollen, kruisen, cilinders en de waarneming van een enorm zwart object dat de vorm van een pijl had, evenals een noodlanding in een site verwijderd van de

Gegraveerd geschrift door Hans Glaser over de slag om Neurenberg

Tussen 4 en 5 uur op de ochtend van 14 april 1561 was er een angstaanjagende verschijning in de zon, die nog nooit was gezien, veel getuigen van de stad, mannen en vrouwen aan de deuren van hun huizen, in het veld, ze hebben was er getuige van.

In het begin verschenen ze in de lucht, in het midden van de zon, 2 halfronde bogen, hun kleur was bloedrood, ook boven en onder de zon waren ze bloedrood, er was ook een ronde bol van ijzerhoudende kleur, het was enerzijds af en anderzijds zwarte, ringvormige schijven.

Evenzo waren aan de zijkanten bloedrode ballen, 3 in een lijn, en 4 in de vorm van een vierkant en anderen alleen, tussen de ballen waren er bloedrode kruisen en hun bloedrode stroken werden steeds breder.

Naast de bollen schoten cilindrische structuren de vuurballen en ze vielen op de brandende grond, waarbij ze op hun beurt een enorme damp produceerden die alles op de grond verdween waar ze vielen.

Bij het afronden van de beschrijving van het document dat op de tablet is vastgelegd, staat er dat de ballen een soort strijd tussen hen hadden uitgevochten.
Er was veel donderend geluid en er waren veel gekleurde lichten in de lucht.

Lees ook:   Twee figuren bekijken gecrashte UFO op Mars

Deze kroniek wordt vandaag tentoongesteld in de Centrale Bibliotheek van Zürich, er wordt gezegd dat hetzelfde fenomeen zich herhaalde in Bazel (Zwitserland), 5 jaar nadat het zich in Neurenberg voordeed.

Toelichtingen bij het incident

Ondanks de verschillende meningen, verzekeren veel experts dat het een echte buitenaardse oorlog zou kunnen zijn.

Voor sommigen zou de vertelling van Hans Glaser, de enige bestaande informatie over dit feit, gebaseerd kunnen zijn op de ontwikkeling van het stadium van de tijd waarin het plaatsvond, als men zich de Renaissance-periode herinnert, was het kenmerkend voor een taal, om het op de een of andere manier kleurrijk te noemen, beschrijft de gebeurtenis als angstaanjagend.
Het kan worden begrepen dat in die tijd elk ongewoon object dat in de lucht verscheen voor een samenleving die nauwelijks zijn blik op de sterren richtte, een punt van zorg kon zijn, als ze Giordano Bruno net op de brandstapel hadden gezet voor ketterij, gewoon om te suggereren dat het heelal veel sterren had die vergelijkbaar waren met de zon en dat deze sterren afkomstig waren van planeten die ooit bewoond zouden kunnen zijn als de aarde.
Voor anderen kan het religieuze propaganda zijn geweest die beweerde dat het tekenen uit de hemel waren om de mensheid tot berouw te brengen. 
Een typische manier om gelovigen te beheersen.
De enige zekerheid is dat deze gebeurtenis populair werd in de twintigste eeuw. Door het boek “Flying Saucers”, geschreven door Carl Jung, is het boek gebaseerd op de moderne mythe van dingen die in de lucht te zien zijn.

Helaas is het voor een fenomeen dat zo oud is als dit opgetekend, misschien onmogelijk een antwoord te vinden.
Het getuigenis bestaat echter en we zouden in de aanwezigheid van een unieke gebeurtenis kunnen zijn; een buitenaards gevecht.
Laat ons weten wat je vindt van de UFO-slag om Neurenberg in het commentaargedeelte.

 

Lees ook:   Een halvemaanvormige UFO verschijnt op 3 verschillende plaatsen en 2 keer in Google Maps

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button