web analytics

Survivor zegt iets nieuws over het mysterie van de Bermudadriehoek

Waarom verdwijnen schepen en vliegtuigen spoorloos in de Bermudadriehoek? Als u een kaart maakt, een lijn trekt die het eiland Bermuda, Puerto Rico, Miami en terug naar Bermuda verbindt, wat krijgt u dan? Ja, het is een driehoek – een sinistere veelhoek die bekend staat om het op mysterieuze wijze inslikken van meer dan 2000 schepen en 200 vliegtuigen door de eeuwen heen! En hier is een verhaal over de Bermudadriehoek waar je waarschijnlijk niets van hebt gehoord. Het betrokken vliegtuig was dus een Beechcraft Bonanza eenmotorig vliegtuig. Aan boord had piloot Bruce Gernon twee passagiers: zijn vader en zakenpartner. Ze vertrokken van Andros Island op de Bahama’s en gingen in noordwestelijke richting naar de kust van Florida. Het was 4 december 1970. Dit was een typische vlucht die Bruce al tientallen keren eerder had gemaakt! Maar deze keer zou het anders zijn. Ze zouden echt onverklaarbare en misschien zelfs mysterieuze dingen onder ogen zien …

Lees ook:   Sprookjes die ooit echt gebeurd zijn

Gerelateerde artikelen

Back to top button