web analytics
11:11 Dubbele getallen

ALLES wat je weet over manifesteren is VERKEERD!

Gurudev Sri Sri Ravi Shankar werd wereldwijd erkend als een humanitaire, spirituele leider en vredestichter. Hij heeft de levens van meer dan 450 miljoen mensen over de hele wereld geraakt, conflicten opgelost door middel van dialoog en zelfbewustzijn, positieve benaderingen van het leven aangeleerd, inclusief technieken om stress en angst te verlichten, en door zijn voorbeeld van onbaatzuchtige dienstbaarheid. Gurudev, geboren in 1956 in Tamil Nadu, Zuid-India, was een begaafd kind. Toen hij vier jaar oud was, kon hij de Bhagavad Gita reciteren, een oude Sanskriettekst. Als jongen studeerde hij Vedische literatuur met een naaste medewerker van Mahatma Gandhi. Door de oude leer van India te combineren met westerse kennis, studeerde hij op zeventienjarige leeftijd af aan de universiteit en behaalde hij zijn graad in natuurkunde. — Als je klaar bent om je spiritualiteit naar een hoger niveau te tillen, en hoe je een meer vervullend, rijk leven kunt leiden, dan is deze aflevering iets voor jou!

Lees ook:   Secret of Succes
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button