web analytics
...

Heb je letter X op je handpalm? Slechts 3% van de wereld heeft het

Heb je letter X op je handpalm? Slechts 3% van de wereld heeft het.

If you’ve been out looking to score and you’ve never asked, “What’s your sign?” then it’s definitely time. It might seem like a silly, even antiquated pick-up line, but someone’s zodiac sign can ac…

Het mysterie achter de letter X op je handpalm is onthuld. Gebaseerd op de oude kennis van handlijnkunde, weten we hoe de palmlijnen en symbolen worden geassocieerd met onze persoonlijkheden en toekomstperspectieven in termen van carrière, leven, huwelijk, geld en gezondheid. Zoek die zang op. Oude boeken over handlijnkunde Deze populaire oude praktijk van het voorspellen van de toekomst door de studie van de palm heeft zijn wortels terug naar de Indiase (hindoe-Vedische) astrologie. Gebaseerd op verschillende geschriften over de hele wereld, is afgeleid dat enkele duizenden jaren geleden de hindoeïstische wijze Valmiki een boek schreef met 567 verzen. Het mysterie achter de letter X op je handpalm is onthuld Oorsprong van het lezen van de handpalm Aangenomen wordt dat vanuit India de kennis en praktijk van handlijnkunde zich over de hele wereld verspreidde, via China, Tibet, Egypte, Perzië en naar verschillende andere landen in Europa. Griekse astrologie Er wordt ook gezegd dat het de Griekse geleerde Anaxagoras was, die tijdens zijn tijd op het Indiase subcontinent over handlijnkunde leerde en later de kennis met Hermes deelde.

Geheimen van Alexander de Grote Aristoteles vond de verhandeling over de kwestie van handlezen op een van de altaren van Hermes, die hij vervolgens aan Alexander de Grote liet zien. De laatste had grote belangstelling en begon het karakter van zijn officieren te inspecteren door de lijnen op hun handpalmen te evalueren. Van horen zeggen Hoewel er geen bevestigend bewijs voor is, zeggen sommigen dat Alexander zijn eigen handpalmen diepgaand heeft bestudeerd en zijn leven dienovereenkomstig heeft bepaald; en niemand had de markeringen, lijnen en symbolen zoals zijn handpalmen. Letter X op handpalmen Egyptische geleerden suggereren dat Alexander de Grote deze unieke markering op zijn handpalm had, die zelden bij iemand anders ter wereld werd aangetroffen. De laatste tijd beweerde slechts 3% van de gehele bevolking exact dezelfde markering te hebben: Letter X.Onderzoek naar handlijnkunde Om de geloofwaardigheid van deze bewering te bepalen, heeft de STI-universiteit uit Moskou onlangs een onderzoek uitgevoerd en een paper onthuld over het onderwerp van de letter X op de handpalmen en het mogelijke verband met het lot van de mensen die het hebben. . Teken van een groot leider De universiteit verzamelde en analyseerde de gegevens van meer dan 2 miljoen mensen, zowel levend als dood; en concludeerde dat mensen, die de letter X op beide handpalmen hadden, ofwel leiders ofwel zeer populaire individuen in de samenleving waren, herinnerd voor grote dingen.

Lees ook:   DNA

Mensen die Letter X op hun handpalmen hadden / of hadden. Van de zeldzame individuen die deze markering hadden, waren de grote Griekse keizer Alexander de Grote, president Abraham Lincoln. En een van deze mensen leeft nog en is moeilijk te negeren: de Russische president Vladimir Poetin. Legacy Degenen die Letter X in beide handpalmen hebben, worden nog eeuwenlang herinnerd, zelfs na hun dood. En degenen die het alleen in een van hun handpalm hebben, worden extreem succesvolle en beroemde individuen. Persoonlijkheidskenmerken van mensen met X op hun handpalmDeze mensen hebben een geweldig zesde zintuig of intuïtie. Het kan gevaar, ontrouw en ontrouw voelen vanaf een handafstand. Na verloop van tijd vormen ze een speciale energiecyclus om hen heen, waar de mensen om hen heen eenvoudigweg niet bij kunnen komen. Als je tegen ze probeert te liegen, zullen ze de ergste kant ooit van zichzelf loslaten. Ze vergeven misschien, maar ze zullen het nooit vergeten. Niets of niemand kan hen enig kwaad doen; dat is de kracht van hun geluk. Deze mensen zijn scherp, intuïtief, hebben een grote kennis en geheugen van een olifant. Ze zijn gemakkelijk aan te passen en maken geen gedoe met de arrangementen om hen heen.

Ik heb ze dus ook in beide handpalmen… Klopt wel aardig en voor de rest, we zullen zien 🙂

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button