web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Tablet 5 Verloren Boek van Enki | Anunnaki-kronieken | Zacharia Sitchin

Synopsis van de vijfde tablet Ninmah voegt zich bij Enki in de Abzu, baart hem dochters Ninki, Enki’s echtgenote, arriveert met hun zoon Marduk Clans komen op aarde terwijl Enki en Enlil meer zonen verwekken. Geteisterd door ontberingen lanceren de Igigi een staatsgreep tegen Enlil Ninurta verslaat hun leider Anzu in luchtgevechten De Anunnaki, gedreven om sneller goud te produceren, muiterij Enlil en Ninurta veroordelen de muiters die Enki voorstelt om primitieve arbeiders kunstmatig te vormen

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥