web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofGeschiedenis

Openbaringen anno nu

Openbaringen met Virtu Pontes – Jordan

Vertaling video:

Ik wil dit onthullen, oké. Santiago, kun je me een plezier doen? Laten we beginnen over te schakelen naar volledig scherm en ik wil dat mensen begrijpen wat ik hier ga uitleggen, oké. Dit ding kijken we daar. Dat ding waar we naar kijken, is een embryonale ontwikkeling, oké, van een in-vitrofertilisatie, een kunstmatige bevruchting. Het is de ontwikkeling van embryo’s die worden gezien door de cultivar van blastocysten, dat wil zeggen vanaf de cultivatie ervan totdat het een blastocyst wordt. Vandaag vraag ik biologen om hulp om te bevestigen dat alles wat ik ga zeggen waar is, voor de biologen van de planeet. En we doen dit met een doel, om de mensheid te helpen wakker te worden, om te bevestigen dat dit de waarheid is en dat ik tegen niemand lieg, oké?

Dit is een embryonale ontwikkeling, in een periode van ongeveer vijf dagen van een in vitro bevrucht embryo en het is een cultivar van blastocysten, het is perfect te zien, nietwaar? Dan zijn er archeologische ruïnes, archeologen weten niet wat ze zijn en niemand weet wat ze zijn. Dan ga ik uitleggen waar het over gaat. Ik heb het al verteld.

Santiago, kun je overschakelen naar volledig scherm? Deze ruïnes bevinden zich in Jordanië, in de Zwarte woestijn van Jordanië. Ik zou daarom alle biologen van de planeet willen oproepen om te bevestigen wat ik ga zeggen: die ruïnes zijn kaarten van embryo’s in ontwikkeling van verschillende soorten. Deze ruïnes waar je naar kijkt, zijn alleen vanuit de ruimte te zien, oké? Alles wat het complex van embryonale kaarten samenstelt. Als biologen echter naar me luisteren en volgen wat ik zeg en op me letten, zullen ze beseffen dat het embryo’s in ontwikkeling zijn, oké.

En we hebben het resultaat van twee soorten: de eerste, in een rode cirkel, is een van de menselijke genetische experimenten die ze hebben gedaan. Als je het beseft, kan binnen de rode cirkel van de ontwikkeling van dit embryo de menselijke baby perfect worden gezien, oké? In de blauwe cirkel, de hele andere tak van cirkels, is het de ontwikkeling van een ander embryo, een reptiel, met het verschil dat verondersteld wordt dat reptielen zich voortplanten via eieren, nietwaar? Ze planten zich voort via eieren. Het was echter een genetisch experiment om het op dezelfde manier te reproduceren als mensen zich voortplanten, omdat ze geobsedeerd waren door onze genetica. De grootste schat die we hier op deze planeet hebben, is genetica, de hoeveelheid soorten die op deze wereld bestaan. Dan kijken we daar naar kaarten, die alleen vanuit de ruimte te zien zijn, van embryonale ontwikkelingssystemen van genetische experimenten.

En indien mogelijk, zou ik willen dat alle hoge autoriteiten van het Koninkrijk Jordanië contact met mij opnemen, omdat ik dit op dit moment alleen kan uitleggen. Ik kan het nu niet meer uitleggen. Er is daar veel meer, meer dan je je kunt voorstellen, inclusief de reden van de zwarte kleur van de woestijn, maar ik kan niet meer uitleggen dan wat het is. En ik zou willen dat biologen nagaan of wat ik zeg waar of niet waar is. En ik wil dat mijn vrienden mij verdedigen, mijn volgelingen, en dat ze deze informatie beschermen en dat niemand er plagiaat op pleegt en niemand ervan laat profiteren, want het is voor de mensheid. En ik vraag die mensen die alleen maar plagiaat plegen om geld te zoeken naar andere informatie omdat ze veel hebben en mij met rust te laten, omdat ik weet voor welk doel ik dit doe, in het belang van de mensheid, omdat ik geen doden, oké? [email protected] alle biologen die naar dit programma kijken, kunnen schrijven -, ik vraag uw hulp om het te delen. Ik zal ook mijn e-mail laten zien zodat de autoriteiten van Jordanië, de hoge autoriteiten van Jordanië, contact met mij opnemen omdat ik hen iets belangrijks te vertellen heb, oké, maar bovenal zullen ze praten met de biologen van hun land, met de beste biologen van hun land om te verifiëren of wat ik zeg waar of onwaar is, want toen deze mensen naar beneden kwamen, maakten ze een hele reeks wezens met menselijke hybridisaties. Ik heb je er al over verteld, ze hebben er veel gemaakt. Ze hebben zelfs de reptielen gemaakt, oké. Veel mensen zeggen dat reptielen van buitenaf kwamen. Helemaal niet. Deze wezens zijn engelachtig, het zijn energieën en toen ze hier vastzaten, omdat ze niet omhoog konden gaan – lees alsjeblieft het boek van Henoch, het legt het uit -,

Lees ook:   ANUNNAKI

En die lichamen, al die dingen waar je daar naar kijkt, zijn kaarten van embryonale genetische experimenten die ze maakten, en ze maakten lichamen voor zichzelf, zowel de reptielen als de Nephilim; zij creëerden de Nephilim. Er zullen sommige soorten embryo’s zijn die ze niet kennen; ze zullen niet herkennen wat ze zijn, maar ik zal ze vertellen wat ze zijn … En ze creëerden allerlei soorten mutanten, degenen die genoemd worden in de mythologie en legende, oké, alle soorten wezens, mutanten, monsters en alles wat daarvoor bestond waren dat. En ze zijn tot nu toe doorgegaan met genetische experimenten. Om deze reden vraag ik de regering van Jordanië om te verifiëren wat ik zeg en contact met mij op te nemen, omdat ik de informatie aan hen kan verstrekken, oké. Vervolgens laten we de e-mail zien. De biologen die naar dit programma kijken, kunnen ook schrijven naar:[email protected] , kunnen ze ook naar mijn e-mail schrijven en de waarheid bevestigen van wat ik zeg. Ik leg dit alles uit om het beter te begrijpen. Voor dit doel, met als doel dat de regering van Jordanië de ruïnes die daar bestaan ​​verifieert en praat met de beste biologen van Jordanië, met de beste biologen van de planeet. Ik vraag ze vriendelijk contact met me op te nemen als ze het nakijken en beseffen dat wat ik zeg zeker is en dat ik niet lieg. Vervolgens…

Dit, deze waarheid kan oorlogen stoppen, deze waarheid kan de domheid van de mensheid stoppen, ik vertel deze waarheid om pijn te vermijden en om ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk wordt gedaan en dat goede tv-programma’s zo snel mogelijk worden gefilmd en alles naar buiten komt , dus komen we uit deze “wolk” van onwetendheid en onwaarheid waar de mensheid op ligt, omdat we niet liegen en dit vertegenwoordigt het bewijs dat aantoont dat er geen evolutietheorie is. We zijn hier allemaal gemaakt en ze waren jaloers op wat mensen zijn, omdat we scheppingsbronnen zijn. Wij zijn scheppers en ze waren jaloers op ons, omdat we een fysiek lichaam hebben. Ze hadden geen fysiek lichaam als ons lichaam.

Lees ook:   Wie waren de Annunaki?

Dan wil ik nogmaals de topleiders van Jordanië erop wijzen, neem alstublieft contact met mij op en verifieer de informatie om er zeker van te zijn dat we niet liegen over dit onderwerp. Dan zal ik de informatie voor hen vergroten van alles wat hierachter zit en ze kunnen ook verifiëren of ik lieg of niet. En ik heb dit op deze manier moeten doen voordat ik contact met hen opnam om dezelfde problemen te voorkomen als de problemen die Alberto had, omdat hij contact opnam met de Israëlische regering en kijk wat er gebeurde: ze dekten alles af en zeiden niets. En hij nam contact op met de Spaanse regering en keek wat er gebeurde met de Grot van Hercules, evenals met andere dingen, met de reuzen. En ik wil niet dat hetzelfde lot mij overkomt. Daarom controleren we het eerst, als u zich realiseert dat het waar is, neem dan contact met mij op, want het is maar een heel klein, klein, een klein deel van wat ik kan zeggen en ik kan verzekeren dat we de mensheid veel pijn kunnen vermijden door de waarheden te onthullen, we doen dit allemaal met dit doel; en degenen die naar deze programma’s kijken, verdedig ons alsjeblieft meteen en staan ​​plagiaat niet toe en laat mensen niet ten koste van ons verrijken als we ons allemaal verdedigen, wat het minste is wat je hier kunt doen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button