web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofGeschiedenis

Anunnaki en de zondvloed

The Anunnaki Ancient Aliens & The Bible’s Great Deluge (Noah’s Flood)

good thoughts, good words, good deeds. the worlds most beautiful country: Iran
We vervolgen onze reis in de geschiedenis van religie door het bijbelse verslag van The Great Deluge (Noah’s Flood) in het tijdperk van de Anunnaki Ancient Aliens te verkennen, zoals het voorkomt in de Sumerian Records zoals verteld in Zacharia Sitchin’s Earth Chronicles.

De zondvloed vindt plaats na de verdrijving van Adam en Eva uit het basisstation van Enlil in Edinburgh als gevolg van het ongenoegen van Enlil bij het besef dat, in tegenstelling tot zijn instructies, zijn rivaal, broeder en chef-kok Anunnaki-wetenschapper ENKI, een soort ‘primitieve werker’ had gecreëerd die beide was zeer intelligent en zelfstandig kan reproduceren.

Zoals we zullen zien, zou Enlil, wanneer de gelegenheid zich voordeed, ten volle profiteren van de krachten van de natuur om de ‘plaag’ of ‘gruwel’ die Enki had gecreëerd te vernietigen.

Waarom de Soemerische Anunnaki oude buitenaardsen mensen in de grote zondvloed laten verdrinken
Life Outside The Garden: Noah & The Sumerian Nephilim
Nadat ADAPA / ADAM en TI.TI / EVE uit het basisstation van Edinburgh waren verdreven en de wildernis in waren gestuurd na de gebeurtenissen die in Genesis waren opgetekend , baarden ze de tweeling, KA.IN en ABAEL.

Na verloop van tijd baarden ze meer kinderen toen de Anunnaki de landbouwvaardigheden aan de mens lieten zien.

Van ongeveer 100.000 tot 30.000 voor Christus begonnen de Anunnaki echter met mensen te paren vanwege een vrouwelijk tekort onder de Anunnaki.

Volgens Sitchin worden deze gebeurtenissen genoemd in (Genesis: Hoofdstuk 6 Vers 4):

Lees ook eens:   Dit oude boek gevonden in Egypte onthulde een angstaanjagende boodschap

‘De zonen van God kwamen tot de dochters van mensen’.

In de loop van de tijd werd de term ‘Nephilim’ bedacht om te verwijzen naar de kinderen die voortkwamen uit de relaties tussen de Anunnaki en de mensheid.

Ziusudrah / Noah maakte deel uit van Anunnaki en werd geboren uit het huwelijk tussen Enki en een menselijke vrouw.

De Nephilim als Half-Anunnaki werden beschouwd als ‘demi-goden’, en na verloop van tijd namen ze posities van koningschap in over zuivere aardbewoners, en in dit verleden zijn de wortels van ‘koninklijke bloedlijnen’ te vinden.

Nephilim
Pact Of The Sumerian Gods: Nibiru’s Orbit & Disaster On Earth

De menselijke bevolking bleef groeien en Enlil raakte geïrriteerd en bezorgd over de toename van het aantal mensen dat hij als ongedierte beschouwde.

Rond 13.000 v.Chr. Werden de Anunnaki zich ervan bewust dat de volgende keer dat Nibiru in de buurt van de aarde passeerde in de loop van zijn zonnebaan, een vloedgolf op aarde zou worden veroorzaakt.

De Anunnaki op Nibiru hadden correct berekend dat het passeren van Nibiru dicht bij de aarde zou resulteren in een zondvloed / overstroming op aarde, aangezien de ijskappen die de polen bedekken zouden smelten en het waterpeil van de oceanen zouden verhogen.

Om ervoor te zorgen dat zijn plannen om de mensheid te doden zouden slagen, verzamelde Enlil de Anunnaki in een Raad waar een pact werd gesloten tussen de Anunnaki om de informatie over de komende overstroming voor de menselijke bevolking te bewaren.

Lees ook eens:   Buitenaardsen in de middeleeuwen, waar wij weinig van weten

Maar Enki was het niet eens met deze beslissing en daarom spande hij samen om de mensheid, zijn eigen schepping, te redden.

Enki besloot Ziusudra een blauwdruk te geven voor de bouw van een ark op een tablet. De Ark zou zowel dienen als een vat voor Noah en als opslagplaats voor Noah’s gedomesticeerde dieren, maar ook als het DNA van de dieren die door Enki en Ninhursag rond de aarde zijn verzameld als onderdeel van hun lopende genetica-project.

Oorzaak van de Sumerische vloed / zondvloed: een natuurlijke vloedgolf
De Anunnaki gingen in een baan boven de aarde toen de vloed naderde, en in lijn met de waarnemingen van de Anunnaki smolten de poolkappen in de oceanen, wat een vloedgolf veroorzaakte, in combinatie met hevige hevige stormen van 40 dagen en 40 nachten.

De ark slaagde erin Ziusudra / Noah en zijn kostbare vracht veilig te houden terwijl de ark op de toppen van de berg Arrata rustte toen de overstroming uiteindelijk afnam.

Ziusudra verliet toen de ark en bouwde een altaar, met een lamoffer als dank aan Enki voor het redden van hem.

Ondertussen besloten de Anunnaki terug te keren om de schade door de overstroming te observeren, en toen Enlil de rook van het Ziusudra-altaar opmerkte, realiseerde hij zich dat Enki zijn eed aan de Goden had verbroken om te zwijgen over de vloed.

Hoewel aanvankelijk boos, accepteerde Enlil uiteindelijk Enki’s beslissing nadat Enki had uitgelegd dat Ziusudra zijn Zoon was.
Enlil realiseerde zich ook dat de mensheid nodig was om de vernietigde Sumerische beschaving nieuw leven in te blazen.

Lees ook eens:   Europeanen en de connectie met Egyptische farao's

Leven in Sumeria na de grote zondvloed
De overstroming markeerde het einde van de periode die bekend staat als de ‘Olden Times’ en om de beschaving op de aarde na de zondvloed efficiënter op te bouwen, verdeelden de Anunnaki zich in regio’s / koninkrijken:

Mesopatamia in de vallei, drooggelegd door de rivieren Tigris en Eufraat;
Het Sinaï-schiereiland;
Nijlvallei Koninkrijk dat Egypte zou worden.
Na verloop van tijd zou een 4e regio in de Indus-vallei worden toegevoegd aan de Anunnaki-rijken.
Sitchin vervolgt dat de Anunnaki vervolgens een nieuwe ruimtehaven hebben gebouwd in het Gizeh-piramidecomplex met het Mission Control Center-platform op de berg Moriah, dat de toekomstige locatie van Jeruzalem zou worden.
Na de grote zondvloed werd het leven op aarde hervat en gingen de Anunnaki door met hun beschavingsproject in de nieuw verdeelde regio’s, waarbij ze meer goud wonnen voor de atmosfeer van hun thuisplaneet Nibiru, die verder was verzwakt door zijn recente baan nabij de aarde.
Het toneel was dus klaar voor de volgende belangrijke reeks gebeurtenissen in de Anunnaki Chronicles, zijnde de ‘Piramideoorlogen’ , die eerst leidden tot de opkomst van Horus in Egypte, en ten tweede de opkomst van Marduk en de vestiging van Babylon.

 


https://www.afrikaiswoke.com/2018/04/21/the-sumerian-anunnaki-gods-the-great-deluge-noahs-flood/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥