web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

RH negatieve bloedgroepen en 7 eigenschappen

7 Eigenschappen van Rh-negatieven

Rh-negatief zijn is op zichzelf best speciaal, maar heb jij ook deze magische krachten?

1- Empathie – Je loopt een kamer binnen en je neemt meteen de vibraties op. Je weet wanneer iemand heeft gelachen, gehuild, ruzie heeft gemaakt of verdrietig is. Het maakt niet uit of iemand ontkent dat ze verdrietig of boos zijn over iets, je zult de waarheid kennen. Je kunt je zo goed op hun gevoelens afstemmen dat als je niet voorzichtig bent, je ook de emoties van de andere persoon op je neemt. We moeten leren een beetje tegen te houden, anders hebben we geen zin voor degenen die ons het meest nodig hebben.

2- Paranormaal – Ja, je wist vast wel dat dit ook een eigenschap is, of niet? Hoe vaak weet jij al dat er iets gaat gebeuren voordat het gebeurt? Waarschijnlijk vaak, toch? Het kan een beetje irritant worden, is het niet? Altijd weten wat er gaat gebeuren. Niemand kan een verrassingsfeestje voor je houden, of een verrassingsgeschenk voor je kopen? Je wist er al alles van voordat ze zelfs besloten hadden om het te plannen.

3- Mysterieus – Hoe vaak krijg je te horen dat iemand je gewoon niet kan peilen? Je past niet in één hokje. Als u een Rh-negatief bent, waarschijnlijk vrij vaak. Dit kan ervoor zorgen dat anderen je wantrouwen, of soms denken ze zelfs dat je ‘veel te aardig’ bent en daarom zul je vast wel iets verbergen. Je trekt echter liefhebbers aan, ongewenste aandacht en stalkers zelfs, zoals niemand anders, die je ooit hebt gekend! Er is gewoon iets over jou .. je bent mysterieus en je omgeving houden er van of haten het.

Lees ook:   Portretten van de grootste heersers van de antieke wereld tot leven gebracht met behulp van AI

4- Voorspellende dromen – Je hebt de meest verbazingwekkende pre-cognitieve dromen, of gewoon bijzondere mooie dromen, waar je zoveel van kunt leren. Je innerlijke wereld leert je zoveel lessen en je houdt ervan om te dromen. Het binnengaan van de droomrijken is fascinerend voor jou en je staat je dromen toe om je dingen te leren, die anderen gewoon niet lijken op te merken. Eigenlijk ben jij degene waar anderen naar toe komen en vragen wat hun dromen betekenen, je kunt de dingen meestal goed uitzoeken.

5, Denker – Je weet hoe frustrerend het is om na te denken over het universum, de planeten, de sterren, insecten, atomen, of wat dan ook, maar op een zeer diepe contemplatieve manier. En als je deze gedachten met je leeftijdsgenoten probeert te bespreken, kijken ze je aan alsof je gek bent? Ja, ze zijn geen diepzinnige denker zoals jij en het kan eenzaam voelen op momenten dat je puur omringd bent door anderen die niet zoals jij zijn.

6, Fountain of Youth – OK, niet bepaald eeuwig jong, maar als je je 20-jaren passeert, zul je merken dat veel mensen denken dat je jonger bent dan je leeftijd. Rh-negatieven lijken altijd jonger , ongeacht hoe oud zijn. Hun geest blijft ook jong.

7, Creatievelingen – RH negs zijn erg creatief, en het betekent niet alleen kunst. Schrijven, poëzie, knutselen, bakken, dingen maken, dingen ontwerpen, een bedrijf opbouwen, optreden, muziek maken, rituelen, het maakt niet uit wat het is, je hebt genoeg creatieve ideeën en concepten. Waarom snappen anderen het niet? Misschien vraag je je af bij jezelf, terwijl ze doorgaan met hun wereldse leven, waarom zij nooit de behoefte hebben om creatief te zijn . Vrijheid om deze creativiteit tot uitdrukking te brengen is erg belangrijk voor negs.

Lees ook:   Ancient Egypt Akhenaten the Nephilim God King
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken