web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Israël is een aanval op Iran begonnen, gericht op de nucleaire faciliteit in Isfahan.

https://edition.cnn.com/middleeast/live-news/israel-hamas-war-gaza-news-04-18-24/index.html

De militaire reactie van Iran zal ‘onmiddellijk en op het maximale niveau’ zijn als Israël aanvalt, zegt de minister van Buitenlandse Zaken

https://edition.cnn.com/2024/04/18/middleeast/iran-foreign-minister-israel-warning-intl-hnk/index.html

De reactie van Iran als Israël verdere militaire actie tegen het land onderneemt, zou “onmiddellijk en op een maximaal niveau” zijn, zei minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian donderdag tegen CNN, nu de vrees voor een escalatie van het conflict in het Midden-Oosten toeneemt.

Dove Duif GIF - Dove Duif Duif Dove GIFs

“In het geval dat het Israëlische regime opnieuw avonturisme begint en actie onderneemt tegen de belangen van Iran, zal de volgende reactie van ons onmiddellijk en op een maximaal niveau zijn”, vertelde Amir-Abdollahian aan Erin Burnett van CNN in een exclusief interview in New York.

https://abc7.com/israel-gaza-updates-israeli-missiles-hit-a-site-in-iran/14691392/

Je vraagt je af waarom er plots overal oorlogen zijn.
Misschien gevaccineerden met mrna… die anders zijn geworden dan ze waren…
Het kan toch niet zijn dat normale mensen dit zien als oplossingen voor een conflict?
Wat een arrogante houding?
WHY? Wat geeft hen het recht over en weer.

Israël is geen groot land, hoe durven ze dit alles te doen!?
En Gaza en Iran…Iran is enorm groot vergeleken met Israël, dit is bijna je eigen doodvonnis tekenen.

Lees ook eens:  Klaus Schwab beschuldigd van seksueel misbruik van meerdere jonge personeelsleden

Natuurlijk heeft Iran vast zijn eigen atoomwapens ontwikkeld.
Denk je dat zij ook maar 1 seconde twijfelen om op dat knopje te drukken!?

Dodenherdenking hoeft hier ook niet meer …
Wat  een gotspé!

Wat herdenken wij. Een oorlog waarbij o.a. vele joden stierven in gruwelijke omstandigheden, ze zouden toch moeten weten hoe erg oorlogen zijn?
En kijk wat ze doen!? Gaza en Iran.

Hun voorouders zouden zich omdraaien in hun graf!

Rutte mag zich ook diep schamen met zijn geld voor oorlogen…

Het lijkt wel of men gebrainwashed is. Een gezond verstand zou nooit tot dit beslissen.
Ik kies geen kant.

Wereld Flag GIF - Wereld Flag GIFs

Het IRGC dreigt met vergeldingsmaatregelen als Israël zich richt op Iraanse kerncentrales

Teheran zegt dat het denkbaar is om de nucleaire doctrine te herzien als Israël actie onderneemt tegen de nucleaire installaties van Iran

TEHERAN – Een IRGC-functionaris belast met nucleaire bescherming en veiligheid heeft donderdag gedreigd dat als Israël een aanval op de nucleaire faciliteiten van Iran lanceert, het zionistische regime zeker te maken zal krijgen met “tit-for-tat” vergelding met “geavanceerde wapens” van de Islamitische Republiek.

“Als het zionistische regime besluit actie te ondernemen tegen onze nucleaire faciliteiten en centra, zal het zeker onze reactie onder ogen zien”, aldus Ahmad Haqtalab, hoofd van het Korps Nucleaire Bescherming en Veiligheid.

Haqtalab gaf de strenge waarschuwing nadat Israëlische functionarissen suggesties hadden gedaan over een mogelijke aanval op Iraanse nucleaire locaties na de Iraanse Operatie True Promise als reactie op Israël dat op 1 april zeven Iraanse militaire adviseurs vermoordde in het Iraanse consulaat in Damascus.

Lees ook eens:  Bill Gates wie is hij?

Een aanval op diplomatieke gebouwen wordt beschouwd als een aanval op het grondgebied van een land op basis van Charter 51 van de Verenigde Naties.

“Als het nep-zionistische regime besluit de dreiging van het aanvallen van de nucleaire centra van ons land te gebruiken als een instrument om druk uit te oefenen op Iran, is het mogelijk en denkbaar om de nucleaire doctrine en het nucleaire beleid van de Islamitische Republiek Iran te herzien en af ​​te wijken van de eerder verklaarde overwegingen”, aldus de IRGC-functionaris, zo meldde Press TV.

Generaal Haqtalab voegde hieraan toe: “De nucleaire centra van de zionistische vijand zijn geïdentificeerd en de noodzakelijke informatie over alle doelen staat tot onze beschikking, en om op hun mogelijke acties te reageren, hebben we de handen aan de trekker, om zo te zeggen, want het afvuren van krachtige raketten om de geïdentificeerde doelen te vernietigen.”

“Dankzij onze zeer geavanceerde faciliteiten en uitrusting, maar ook dankzij de verspreiding van de nucleaire faciliteiten en complexen van ons land in het uitgestrekte land Iran, zijn we klaar om elke dreiging van het zionistische regime het hoofd te bieden”, zei hij. .

De hoge militaire officier zei dat de dreigementen van Israël niet nieuw zijn en dat “het nep-zionistische regime, naast dreigementen, eerder betrokken is geweest bij sabotage en terroristische daden” tegen de Iraanse nucleaire industrie.

Lees ook eens: 

“Hoewel op basis van internationale protocollen en standaarden en de regels en voorschriften van de Internationale Organisatie voor Atoomenergie alle landen ervan zijn weerhouden kerncentrales aan te vallen, is de Islamitische Republiek Iran vanaf het allereerste begin altijd bereid geweest om deze bedreigingen het hoofd te bieden. ” hij merkte.

De generaal verzekerde de Iraanse burgers vervolgens dat de nucleaire installaties van het land volledig veilig zijn.

https://www.tehrantimes.com/news/497309/IRGC-threatens-tit-for-tat-retaliation-if-Israel-targets-Iranian

Veel gevluchte Iraniërs zullen blij zijn met het feit dat Iran wordt aangepakt in de hoop dat het land weer de allure van de ”Sjah zijn tijd”, terugkrijgt.

Dat het dus weer modern gaat worden.
Dat velen veilig terug kunnen naar dat land en hun familie weer kan bezoeken.
Of zelfs gewoon op vakantie kunnen.

Cry Eye GIF - Cry Eye Crying Eye GIFs

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥