web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rob Elens huisarts in corona crisis nu lijsttrekker BVNL

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst '15:36 4G Voor jou wybren … Huisarts Rob Elens sluit zich aan bij BVNL en is verkiesbaar als lijstduwer voor de Tweede Kamerverkiezingen. BVNL NEDERL AND VOOROP EN VOORUIT romyquint en 878 anderen vinden dit leuk wybrenvanhaga De coronacrisis leerde ons veel over het belang van onafhankelijke medische professionals. Rob Elens wordt lijstduwer om deze waarden te beschermen en te bevorderen.'

Jammer dat hij niet bij FVD is gegaan…maar zou zo op die huisarts stemmen omdat ik hem een oprecht en prettig normaal mens vind…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥