web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Klaus Schwab: “In de toekomst zullen verkiezingen nutteloos zijn omdat we de uitslag al weten”!

Achter het technologische “paradijs” van de “Great Reset” gaat de vernietiging van vrijheden schuil.

Een paar dagen geleden verscheen er een verklaring op twitter van de oprichter van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab, waarin hij zei dat “in de nieuwe wereld absolute transparantie moet worden geaccepteerd die een deel van je persoonlijkheid zal worden en dat alles transparant zal zijn”.

 

In 2017 toen hij sprak met Google medeoprichter Sergey Brin op de jaarlijkse WEF bijeenkomst in Davos, kondigde Schwab aan dat in de toekomst verkiezingen overbodig zullen zijn omdat ze toch al weten wat de mensen willen dankzij deze transparantie.

 

(Hele video. Start vanaf 7:40 over hersenimplantaten)

Hij schetst een hypothetisch scenario waarin verkiezingen in wezen … nutteloos zouden zijn in een zeer hightech wereld!

(Vanaf 9:50)

“De technologie is nu, digitale technologieën zijn vooral analytische kracht. Nu gaan we een voorspellende kracht invoeren.

Maar aangezien de volgende stap zou kunnen zijn om in de voorspellende modus te gaan, wat betekent dat je niet eens meer verkiezingen hoeft te houden omdat je al kunt voorspellen wat, voorspellen en dan zeggen: “Waarom hebben we verkiezingen nodig?” je weet wat het resultaat zal zijn. Kun je je zo’n wereld voorstellen?’

Deze man is niet zomaar een willekeurige man met zijn eigen dagdromen. Hij is de coördinator van het WEF waar elk jaar politieke leiders, journalisten, zakenmensen, enz. samenkomen juist om… af te stemmen op zijn ideeën en zijn “visie” voor de planeet.

Lees ook eens:  Ziekten dankzij chemtrails...

Bron

Enge man in een te hoge positie je vraagt je af wat zijn genen zijn… net als die van Merkel bv…ze lijken op elkaar kijk maar goed…
Ik weet het wel…
Ik vermoed lebensborn….

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥