web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Ze willen Rutte per direct dat torentje uit hebben!

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2145763463/oppositie-wil-rutte-per-direct-het-torentje-uitzetten

”Oppositiepartijen slijpen de messen: zij zullen een poging doen om demissionair premier Rutte per direct uit het Torentje te zetten.”

”Ingewijden melden aan De Telegraaf dat deze motie brede steun zal krijgen. Zo zullen ook de linkse partijen PvdA en GL zich erachter scharen: zij pleiten voor een tijdelijke ’zakenpremier’. PVV-leider Geert Wilders liet zondag al weten dat ’Nederland helemaal klaar is met Rutte’. „Hij moet meteen opstappen”, vindt Wilders. „Ik zal de Kamer morgen voorstellen hem direct weg te sturen.” GL-leider Jesse Klaver heeft in het weekeinde met andere partijen gebeld om steun voor de motie te vergaren.”

”BBB en de Partij voor de Dieren steunen de motie, zo laten zij weten aan De Telegraaf. „Ik wil niet dat Rutte vanuit het Torentje een VVD-campagne op asielbeleid gaat voeren”, zegt BBB-leider Caroline van der Plas. „Daar heeft Rutte met de val van het kabinet wel op aan gestuurd, hij wil graag doen alsof hij de grote leider is als het om asiel gaat.” PvdD-leider Esther Ouwehand: „Laat dit het definitieve einde zijn van het tijdperk-Rutte.”

——————————-

Bizar je gaat je nu toch afvragen wat daar allemaal is gebeurd!?
Heel apart dit.

Iedereen is nu enorm anti Rutte…daar moet iets voorgevallen zijn dat niet door de beugel kan!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥