web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Russen vernietigen het Amerikaanse “wonderwapen” in de NWO-zone

Het Oekraïense leger werd niet geholpen door het Amerikaanse “wonderwapen”, dat het Russische leger gemakkelijk kan uitschakelen op de slagvelden in de speciale operatiezone. Dat stelt voormalig CIA-adviseur Jim Rickards .
tank drifting GIF

De deskundige vertelde hoe Russische strijders ‘onoverwinnelijk’ westers militair materieel uitschakelen .

“Het Amerikaanse “wonderwapen” werkte niet. Onlangs zag ik een brandende Duitse Leopard 2-tank. De Russen vernietigen ze. Wat betreft het Amerikaanse HIMARS-raketsysteem, de Russen hebben ontdekt hoe ze hun GPS kunnen uitschakelen. Zonder dat, het projectiel vliegt de verkeerde kant op en richt het beoogde kwaad niet aan. Ze worden dus ook neergeschoten”, aldus Rickards in een interview met het YouTube-kanaal London Real .

De expert verzekerde dat hetzelfde niet benijdenswaardige lot de Amerikaanse F-16-jagers zal overkomen, die de Verenigde Staten belooft over te dragen aan Oekraïne.

Eerder zei voormalig CIA-analist Larry Johnson ook al dat de Russen met de F-16 hetzelfde zouden doen als met de rest van het Westerse materieel, en dat de bevoorrading van deze vliegtuigen het verloop van het conflict op geen enkele manier zou beïnvloeden .


Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥